reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Rzeczywiście ogarnia nas zakupowe szaleństwo :-D:-D
Ja wczoraj dostałam dwie butelki od szwagierki:-)
Dziś może zamówie coś z mojej list na allegro-bo strasznie mnie korci, żeby kupić coś nowego :-):-)

reklama
Jej ja to nie mam takich rzeczy zbędnych typu przydasię w szafach ani w ogóle nigdzie w domu. w szafach sprzątam generalnie raz do roku i jeli w czymś nie byłam ani razu w np to i zeszłe lato to to po prostu wyrzucam. Taki sposobem nie mam zbędnych gratów. No i nie jestem też fanką kupowania ogromnych ilości ubrań- niezbędne minimum:) Moja kuzynka mi sie bardzo dziwi bo ja mam tylko 2 pary spodni i 2 leginsów i to na całą zimę mi w zupełności starcza. Jak zobaczyłam jej szafę to w sklepie tyle rzeczy chyba wisi:szok:

to i ja się pochwalę pierwszymi "dużymi" zakupami dla dzidzi :)
wczoraj byliśmy i IKEA i już maleństwo ma lóżeczko i przewijak :)
ale mieliśmy radości przy tym!!!!! a potem zrobiliśmy listę rzeczy do łóżeczkowych ale, że nadal nie znamy płci to się wstrzymujemy :) choć niby można kupic uniwersalne ale wolimy poczekać :)
natomiast po drodze poszliśmy do sklepu i ceny 40% wyższe niż na allegro - szok!!!!!!! :szok:

dziewczynki ja dzisiaj znowu zaszalałam, robię się niebezpieczna powoli :)
sukienka oczywiście dla mojej małej chrześniaczki, jadę ich odwiedzić po niedzieli.

Załączniki

• IMAG0083.jpg
    IMAG0083.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 41
  • IMAG0085.jpg
    IMAG0085.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 46
  • IMAG0084.jpg
    IMAG0084.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 48
marta- sukienka rewelacja:) Reszta też fajna. Takie a la ogrodniczki będą napewno wykorzystane. w jakim masz to rozmiarze?

JA chwalę sie wczorajszymi zakupami:)

DSC02920.jpg

Nie wiem czemu nie chce mi dodać 2 zdjęcia:(

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 497165Zobacz załącznik 497166w tesco kupiłam takie oto cuda, spodenki w 2paku kosztowały 22zł a czapeczki 12 zł, grzech było nie kupić:-)
U nas z miejscem na ciuszki maluszka też krucho;-)jak narazie zwolniłam jedną szafkę w komodzie ale jest już pełna, planuję zrobić porządki i rzeczy, których nie używam zlikwidować:-Dtaki jest plan zobaczymy jak będzie z wykonaniem

tego typu czapeczek nie używałam w domu wcale - nie musieliśmy bo nie mamy zmian temperatury w domu, temperatura przez 24h jest mniej więcej stała. Zastanówcie się czy takie czapeczki będą wam potrzebne w domu.

Do góry