reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

No tylko sie tak zastanawiałam... ale może faktycznie przegięłam z tym 68:) 56 bałabym się, że sie nie zmieści no to zostaje 62:) Dziecko moze wielkoludem nie będzie, ale małe raczej też nie... takie myślę ponad trzy kilo na pewno patrząc po dzieciach w rodzinie...

reklama
Nie znam się aż tak ale nie jestem pewna czy waga dzieci w rodzinie ma wpływ na wagę kolejnych. U mnie też dzieci w rodzinie standardowe się rodziły no może poza tata 1900 ale on był wczesniakiem z 7 miesiąca, u męża też norma a Iza malutka.

z tym brakiem miejsca na ubranka to u nas tak samo, jak antosia się urodziła to kupiliśmy taki słupek zgrabny który w salonie zmieściliśmy a teraz znowu myślimy o jakiejś komodzie albo szafie do dziecinnego pokoju

No właśnie te nasze małe metraże, najpierw wszystko upycham po kątach a później nic znaleźć nie mogę:wściekła/y:
Ja dzisiaj przysiadłam do zrobienia listy wyprawkowej i normalnie głupieje od tego. Im więcej czytam tym bardziej nie wiem ile czego kupić.

Co do kombinezoników- to ja mam takie:
Miś rozmiar 56(?) albo i większy i niebieski śpiworek rozmiar 62 :-)
Zdjęcie0360.jpgZdjęcie0361.jpgZdjęcie0362.jpgZdjęcie0363.jpgZdjęcie0364.jpgMiś mnie rozwala ;-):rofl2:

Nuta - kupiłam dokładnie takiego samego misia :tak::-D:tak: Nie mogłam się oprzeć :-) Mam go w rozmiarze 62 i myślę, że będzie OK. Uniwersalny - dziewczynce do tego można ubrać różową czapunię a chłopcu niebieską ;-)

Ja z pewnością urodzę pod koniec stycznia. Kilka dni szpital, potem werandowanie, węc pierwsze spacery będą gdzieś w połowie lutego. Bodziak, pajac, na to kombinezon misiu, jakiś kocyk, może przykrycie do gondoli i powinno być dobrze :tak:

reklama
Do góry