reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
takich czapeczek moja bratowa używała po kapieli bo dziewczynki miały spore włoski i żeby głowka nie ziębiła się, ale były zdejmowane w jakis czas potem jak podeschły;) ale ja mam wrażenie że moje małe urodzi się łysolkiem jak ja;-)
co do miejsca to też nie mam za bardzo, ale już mam obiecana komode taką pod przewijak głęboką więc na początek starczy, a swoje rzeczy już powyrzucałam i tak za wiele miejsca się nie zrobiło:no:

aga221122, co do czapeczek to w chwili zakupu nie pomyślałam o tym ;-)ale tak jak pisze klowee, mogą przydać się po kąpieli. Na metce jest oznaczenie, że można używać od 0-3mca, więc być może będą jeszcze dobre kiedy spacerki się zaczną, np pod jakiś ciepły kapturek:happy:

008.jpg011.jpg

Takie cudaki kupiłam :p
Mam zajawkę. Zaraz opróżnię szufladę w komodzie.

na_cik - widzę, że kolejny kolejny Lutowy Maluszek w MISIA zostanie ubrany :-D

Dziewczyny, super ubranka pokupowałyście. Ja dziś byłam w galerii i ale obkupiłam tylko mojego Przedszkolaka w podkoszulki. Z zakupem ciuszków dla Młodszego Dziecia (poza kombinezonem - misiem, któremu oprzeć sie nie mogłam) jeszcze się wstrzymuję. Myślę, że jakoś w następnym tygodniu odkopię małe ubranka po Mikołaju i zobaczę, czego mi brakuje. Choć nie powiem... korciło dzisiaj że hej :-)

reklama
Do góry