reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja w poprzedniej ciazy w 25 tc dopiero doroslam do takich ciazowych portek :-D
teraz poki co smigam na luzaku w swoich normalnych ubraniach i nie mam zamiaru za wiele kupowac ;-)

reklama
poli - sugeruj się dokładnymi wymiarami podanymi na aukcji. Jak nie ich podanych - zadaj pytanie sprzedającemu. Rozmiar rozmiarowi niestety równy nie jest ;-) Ja kupiłam na allego 5 par jeansów. Idealnie leżą 2 pary.Trzecia jest póki co ciut luźniejsza, ale też jest OK. Dwie pozostałe dużo za duże, więc wystawiam dalej na sprzedaż. Ale i tak myślę, że warto. Te co kupiłam kosztowały między 15 a 40 zł a nowe w sklepie są duuuużo droższe i uważam, że na te parę miesięcy nie opłaca się ich kupować.
Tak jak pisałam wcześniej. Ja w poprzedniej ciąży przybrałam tylko w brzuszku, więc myślę, że te spodnie ze spokjem do końca ciąży ponoszę. Puchły mi stopy pod koniec (lecz wtedy to było lato, zobaczymy jak będzie teraz).

A bluzeczkę to myślę, żeby taką z tych tańszych kupić (te 80-90 zł to też dla mnie za dużo). Deizzi - gdzie widziałaś te koszulki dla starszego brata? :-)

Wiesz co kiedyś w google gdzieś znalazłam ale teraz poszukać nie mogę tu jest taka Koszulka - Wywrotka: Sklep BebeStudio ale ogólnie jak na allegro masz koszulki z napisami śmiesznymi to na końcu piszą że może być własny tekst i tak myślałam o czarnej koszulce z białym napisem "Będę starszym bratem". Tu masz takie koszulki BĘDĘ TATĄ BRATEM SIOSTRĄ MAMĄ (2549430674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale nie wiem jak z rozmiarami jest ale wzory ładne :)

Deizzi - mi własnie o ten rozmiar się najbardziej rozchodzi, bo koszulka na 3-latka potrzebna ;-) Musze się rozejrzeć, bo jeszcze nie przeglądałam.

Ania - ja też miałam obawy z kupnem na allegro, bo co jak co, ale ubranie wolę najpierw przymierzyć. Potem wyszłam z założenia, że jak nie trafię to puszczę dalej w obieg.

Ania ja używam Mama &baby bo tu to mam problem ze znalezieniem czego kolwiek i jem banany bo położna mi kazała :/ kawy 3w1 też już nie pije za dużo jedna rano z ciastkiem ,soki,woda :)
Co do spodni moja siostra mi dała spodnie po sobie jak w ciąży była ale to są ogrodniczki i na koniec ciąży je nosiłam ,warto kupić dwa rozmiary większe bo nie opłaca się co dwa miesiące czy miesiąc w zależności jak tyjemy kupować coś nowego a później to będzie tylko leżeć :)

DSC09614.jpgDSC09615.jpgDSC09616.jpgDSC09617.jpgDSC09618.jpgDSC09619.jpgDSC09620.jpgDSC09621.jpgDSC09622.jpg

Miałam nic nie kupować ale takie drobiazgi i uległam.... Tylko skarpetki dla dziewczynki za moim instynktem a reszta uniwersalna... Koszt wszystkiego coś około 20 zł.

reklama
Pięknie się obkupiłyście dziewuszki. Ja się miałam dzisiaj wybrać na miasto, ale jakoś siły nie miałam. W ogóle jak sobie pomyślę, o wyjściu gdziekolwiek to mi się nie chce:-(

Do góry