reklama
Deizzi
Fanka BB :)
poli - sugeruj się dokładnymi wymiarami podanymi na aukcji. Jak nie ich podanych - zadaj pytanie sprzedającemu. Rozmiar rozmiarowi niestety równy nie jest ;-) Ja kupiłam na allego 5 par jeansów. Idealnie leżą 2 pary.Trzecia jest póki co ciut luźniejsza, ale też jest OK. Dwie pozostałe dużo za duże, więc wystawiam dalej na sprzedaż. Ale i tak myślę, że warto. Te co kupiłam kosztowały między 15 a 40 zł a nowe w sklepie są duuuużo droższe i uważam, że na te parę miesięcy nie opłaca się ich kupować.
Tak jak pisałam wcześniej. Ja w poprzedniej ciąży przybrałam tylko w brzuszku, więc myślę, że te spodnie ze spokjem do końca ciąży ponoszę. Puchły mi stopy pod koniec (lecz wtedy to było lato, zobaczymy jak będzie teraz).
A bluzeczkę to myślę, żeby taką z tych tańszych kupić (te 80-90 zł to też dla mnie za dużo). Deizzi - gdzie widziałaś te koszulki dla starszego brata? :-)
Wiesz co kiedyś w google gdzieś znalazłam ale teraz poszukać nie mogę tu jest taka Koszulka - Wywrotka: Sklep BebeStudio ale ogólnie jak na allegro masz koszulki z napisami śmiesznymi to na końcu piszą że może być własny tekst i tak myślałam o czarnej koszulce z białym napisem "Będę starszym bratem". Tu masz takie koszulki BĘDĘ TATĄ BRATEM SIOSTRĄ MAMĄ (2549430674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale nie wiem jak z rozmiarami jest ale wzory ładne
Ania1973G
Ja tez wpierw sie na allegro czaiłam na spodnie , ale wolałam na sobie przymierzyć jak leżą, czy są elastyczne dość nie uciskaja brzuszka itd
Deizzi - mi własnie o ten rozmiar się najbardziej rozchodzi, bo koszulka na 3-latka potrzebna ;-) Musze się rozejrzeć, bo jeszcze nie przeglądałam.
Ania - ja też miałam obawy z kupnem na allegro, bo co jak co, ale ubranie wolę najpierw przymierzyć. Potem wyszłam z założenia, że jak nie trafię to puszczę dalej w obieg.
Ania - ja też miałam obawy z kupnem na allegro, bo co jak co, ale ubranie wolę najpierw przymierzyć. Potem wyszłam z założenia, że jak nie trafię to puszczę dalej w obieg.
eve19
Mama Wiki i Simona
Ania ja używam Mama &baby bo tu to mam problem ze znalezieniem czego kolwiek i jem banany bo położna mi kazała :/ kawy 3w1 też już nie pije za dużo jedna rano z ciastkiem ,soki,woda
Co do spodni moja siostra mi dała spodnie po sobie jak w ciąży była ale to są ogrodniczki i na koniec ciąży je nosiłam ,warto kupić dwa rozmiary większe bo nie opłaca się co dwa miesiące czy miesiąc w zależności jak tyjemy kupować coś nowego a później to będzie tylko leżeć
Co do spodni moja siostra mi dała spodnie po sobie jak w ciąży była ale to są ogrodniczki i na koniec ciąży je nosiłam ,warto kupić dwa rozmiary większe bo nie opłaca się co dwa miesiące czy miesiąc w zależności jak tyjemy kupować coś nowego a później to będzie tylko leżeć
Deizzi
eve19
Mama Wiki i Simona
Deizzy widze opszeć się nie mogłaś ale te skarpetki i kaczuchy boskie
sylwia_m18
Dziewczyny super ciuszki. Ja planuje jakieś zakupy zacząć od września ale jeszcze niewiem od czego zacznę szał zakupów.
reklama