reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Wyprałam to teraz bo te ubranka z rok przeleżały na strychu i boję się, że jedno pranie może im nie wystarczyć żeby wyprać dokładnie i żeby było idealnie czyste dla takiego małego człowieczka. Teraz wypiorę, posegreguję wiekowo, popakuje do mniejszych paczek itp. bo są one różnych rozmiarów i będę później prać, prasować, na bieżąco po każdej paczuszce zależnie od wieku i rozmiaru, bo na razie jest to w jednej wielkiej torbie i później ciężko byłoby mi się połapać :)

a i jak przyjdzie właściwa pora prania to będzie zima i ciężko byłoby mi wyprać a właściwie to wysuszyć taką ilość naraz... :)

Ostatnia edycja:
reklama
aniołeczek ale słodziuchne ;P mnie na razie mąż trzyma krótko ;D mówi,że na koniec roku będą dobre ceny i wtedy nakupuje sobie co będę chciała :)

aniołeczek ale słodziuchne ;P mnie na razie mąż trzyma krótko ;D mówi,że na koniec roku będą dobre ceny i wtedy nakupuje sobie co będę chciała :)

Od mojego męża też mam zakaz :) Powiedział że jak będziemy znać płeć to mogę szaleć ale bez sensu kupować rzeczy i później się nie trafi bo tu kokardka albo autko... Mówi że czasu jest jeszcze dużo...

na_cik, Deizzi mój małż też mi 'zakazał' kupować na razie cokolwiek... mówi, że w styczniu też będzie czas, a że jak się urodzi to też on wszystko kupi... :baffled: a ja tak bym chciała już zacząć kupować te cudne maleńkie ciuszki :frown: taki sceptyk z mej drugiej połówki :-(

ja poki co dalam na wstrzymanie :tak:
mam po Mai troche ciuchow, poki nie poznam plci nie kupuje nic no chyba ze wanienke, lozeczko, klin itp :tak:

a moj sie cieszy jak dziecko i jak widzice nawet sam robi zakupy. Kupuj e wszystko takie żeby pasowało i na dziewczynkę i na chłopca a konkretnych zawsze mogę dokup[ić. tym bardziej ze jak juz kiedys pisałam ze nie mam tak fajnie jak część z was że mam jakies ciuszki po innym dziecku- swoim czy od kogoś. Musimy kupić wszystko sami.

No i dziś nie mogłam się powstrzymać i kupiłam dla maluszka:
DSC02912.jpg

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki, dzisiaj i jutro w superpharmie jakieś dni z klubem lifestyle. Z kartą można kupić np płyn do kąpieli j&j 500 ml za 8,99 albo dużą paczkę pampersów za 29,99. Czteropak chusteczek nawilżanych j&j za 13,49. Ale zaopatrzenie dla maluszka zrobiłam :)

reklama
Do góry