reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ja podkładów mam 10 sztuk, też chcę resztę wykorzystać do przewijania tym bardziej że jako takiego przewijaka nie mamy. Podpasek belli mam dwie paczki, najwyżej ktoś mi dowiezie.

reklama
Ja tez myślę,że to dobry pomysł z tym przewijaniem na podkładach. Zwłaszcza w miejscach gdzie zimno w dupkę, a nawet u znajomych, przynajmniej nie przecieknie :tak:
marta-l mi się wydaje,że dwa opakowania wystarczą. siostra mi mówiła,że Ona ich używała np. tylko 2 dni a potem podpasek na noc.
Ale mam ochotę na zakupy :-D

Jak by któras się decydowała na mydło dla bobaska z musteli (od pierwszego dnia życia)to teraz 500ml w super-pharm jest za 36 zł. Przynajmniej w Warszawie wczoraj widziałam.

Snajpera bylo sobie trzeba ustawic a nie licytowac sie nie potrzebnie przed czasem :-p

jak wozek, poka poka :laugh2:

mutsy slider, linka do aukcji nie wkleję, bo zobaczycie co jeszcze tam kupuję :p jak przyjdzie to obfocę.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: SLIDER zestaw (3w1) wózek głęboko- spacerowy + fotelik Safe2Go tak wygląda, czarno zielony, kupiony używany. ale tak jak pisałam: gondolę i fotelik po Idze mam - chodziło tylko o stelaż :tak:

mutsy slider, linka do aukcji nie wkleję, bo zobaczycie co jeszcze tam kupuję :p jak przyjdzie to obfocę.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: SLIDER zestaw (3w1) wózek głęboko- spacerowy + fotelik Safe2Go tak wygląda, czarno zielony, kupiony używany. ale tak jak pisałam: gondolę i fotelik po Idze mam - chodziło tylko o stelaż :tak:

fajowy ! musty 4rider mi sie zawsze marzyl ale on 3 tys :-( gdybym nie kupila BC Elea pewnie bym polowala na Mutsiaka uzywanego ;-)

a my wciąż bez wózka :( ktoś jeszcze nie ma?
my już chyba wybraliśmy ale jeszcze musimy jechać ze starszą do wrocławia żeby ja przymierzyć do niego a nie ma kiedy, chyba dopiero w następny weekend się uda :(

reklama
Do góry