reklama
Ja tez myślę,że to dobry pomysł z tym przewijaniem na podkładach. Zwłaszcza w miejscach gdzie zimno w dupkę, a nawet u znajomych, przynajmniej nie przecieknie
marta-l mi się wydaje,że dwa opakowania wystarczą. siostra mi mówiła,że Ona ich używała np. tylko 2 dni a potem podpasek na noc.
Ale mam ochotę na zakupy
Jak by któras się decydowała na mydło dla bobaska z musteli (od pierwszego dnia życia)to teraz 500ml w super-pharm jest za 36 zł. Przynajmniej w Warszawie wczoraj widziałam.
marta-l mi się wydaje,że dwa opakowania wystarczą. siostra mi mówiła,że Ona ich używała np. tylko 2 dni a potem podpasek na noc.
Ale mam ochotę na zakupy
Jak by któras się decydowała na mydło dla bobaska z musteli (od pierwszego dnia życia)to teraz 500ml w super-pharm jest za 36 zł. Przynajmniej w Warszawie wczoraj widziałam.
paol1nka
Fanka BB :)
Snajpera bylo sobie trzeba ustawic a nie licytowac sie nie potrzebnie przed czasem
jak wozek, poka poka
mutsy slider, linka do aukcji nie wkleję, bo zobaczycie co jeszcze tam kupuję jak przyjdzie to obfocę.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: SLIDER zestaw (3w1) wózek głęboko- spacerowy + fotelik Safe2Go tak wygląda, czarno zielony, kupiony używany. ale tak jak pisałam: gondolę i fotelik po Idze mam - chodziło tylko o stelaż
Można sobie wydrukować i zaznaczać
https://www.bebilon.pl/content/documents/bebilon.pl-co-spakowac-do-szpitala.pdf
https://www.bebilon.pl/content/documents/bebilon.pl-co-spakowac-do-szpitala.pdf
Cortina
mutsy slider, linka do aukcji nie wkleję, bo zobaczycie co jeszcze tam kupuję jak przyjdzie to obfocę.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: SLIDER zestaw (3w1) wózek głęboko- spacerowy + fotelik Safe2Go tak wygląda, czarno zielony, kupiony używany. ale tak jak pisałam: gondolę i fotelik po Idze mam - chodziło tylko o stelaż
fajowy ! musty 4rider mi sie zawsze marzyl ale on 3 tys :-( gdybym nie kupila BC Elea pewnie bym polowala na Mutsiaka uzywanego ;-)
kasiadz
a my wciąż bez wózka ktoś jeszcze nie ma?
my już chyba wybraliśmy ale jeszcze musimy jechać ze starszą do wrocławia żeby ja przymierzyć do niego a nie ma kiedy, chyba dopiero w następny weekend się uda
my już chyba wybraliśmy ale jeszcze musimy jechać ze starszą do wrocławia żeby ja przymierzyć do niego a nie ma kiedy, chyba dopiero w następny weekend się uda
kasiadz
tak, na niego się jednak zdecydowaliśmy, jednak musimy przed zakupem córę przymierzyć żeby być pewnym że będzie ok
reklama
kasiadz
:-)