reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

kasiadz no właśnie jest ona dość ciężka dlatego póki co nie planujemy jej montować, zobaczymy później, na razie mamy zamontowaną tą robioną przezemnie jest baaaaardzo lekka. Zobaczymy w praktyce czy w ogóle młody będzie zainteresowany takim wynalazkiem :)

reklama
poli my mam po Julci tez lezacze fischer price i karuzelke z tiny love Jula je uwielbiala wiec teraz zostalo dla Frania
157.jpgimages.jpg

Ja mam ta z misiami dla Olka, po Mai została :-) moje dziecko jak się nauczyło stać po drzemce zrobiła mi niespodziankę, wchodzę do pokoju a ona stoi a raczej wisi trzymając się karuzeli za ten żółty plastik:eek: na glowe jej to nie spadło wiec uważam że Fisher wykonał porządnie ta karuzele ;-)

Cortina faktycznie te torby w Biedronce malutkie. Dzisiaj przeglądałam jakieś gazetki reklamowe i carrefour było dużo toreb podróżnych.

Hej dziewczyny, cały dzień na zakupach mi dziś zszedł zakupiłam dosłownie wszystko wszystko wszystko od podkładów, smoczków, butelek aż po nocnik (ten akurat był w promocji - więc wziełam całe 4.29). Mam jedno takie pytanie bo jedyne co mi zostało to zakupienie pieluch tetrowych - ile ich posiadacie, zwracałyście uwagę na gramature pieluszek ??

Poza tym wydałam dzisiaj majątek :) ale tego też sie spodziewałam, w końcu nic wcześniej nie miałam

Ide spać - ale czy zasne z wrażenia :)

ja mam 20 tetrowych na wielkość i gramature nie zwracałam zbytnio uwagi, poprostu kupiłam najtańsze bo i tak służą tylko do wycierania buźki podczas ulewania czy na przewijak

Ja mam tetry sporo po Mai jeszcze, wyjme z 20 i przygotuje malemu :-)
rodzajowo te pieluchy rozne, te tansze poszly do mycia okien te lepsze (drozsze mimo ze uzywane 6 lat temu wciaz fajne w dotyku) zostawilam sobie i sie przydadza za miesiac :rofl2:

a.m.g- ja kupilam pieluszki tetrowe (białe i kolorowe) przez allegro. Było napisane że jakośc pierwsza, ale są dziadoskie! PO praniu wiszą poprute nitki, są cienkie i ogólnie dość badziewne. A wzięłam takie nie najtańsze, ale tez nie najdroższe.
W domu mam trochę pieluszek od siostry, częśc polskich, część zagranicznych- i są o niebo lepsze! Grube, mięciutkie i porządnie wykonane.

ja mam chyba kolo 17 pieluch z tetry, ale nadal parę leży chyba w szafce Dawida, więc jak już zacznę ogarniać rzeczy malucha to ze 23 pewnie wyjdą, ale jeszcze mam chyba 3 flanelowe (zawsze je kładłam pod główkę do spania jakby się ulał)

reklama
Ja kupiłam 20 tetrowych, ale też mi się wydają jakieś badziewne:crazy: zobaczę jak się będą w użyciu sprawować, najwyżej dokupię inne. A prasowanie tych pieluch to jakaś masakra, nie wyobrażam sobie ich codziennie prasować, prawy bark mnie boli jakbym co najmniej węgiel przerzucała:-(

Do góry