reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

kasia a jaki kupujecie? ja się zastanawiałam ale podwójne drogie więc od jesieni przyzwyczajałam Julkę na nogach ale namawiam męża na dostawkę lascala

reklama
chcemy kupić http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1427&<osCsid> . Też początkowo myślałam że tośka będzie sama chodziła i chodzi ale jak ją wyciągam z wózka to chodzi tam gdzie ona chce, zbiera śmieci z chodnika, siada...... więc jeszcze trochę potrwa zanim będzie ładnie chodziła i wytrzymywała na spacerze bez odpoczynku. A ten wózek chcemy mieć już do końca i nie chcemy kupować innego:)

kasiadz my te bez wózka. ale dzisiaj zamówilam. tylko kiedy dojedzie to nie wiem :-D bo najpierw musi do hurtowni dojechać, a potem kurierem do nas hehe więc długa droga
kaja my kupujemy dostawkę. nie wiem jeszcze jaką dokładnie. ale od dłuższego czasu młody już śmiga po nogach więc w niego wierzę :tak:

kasiadz ja tez nie mam wózka i zapewne kupimy go po porodzie dopiero i tak nie będę pewnie przez pierwszy tydzień (jak nie więcej) na spacery z małym chodzić więc wózek możemy spokojnie kupić jak już się Robercik urodzi :)

a my wciąż bez wózka :( ktoś jeszcze nie ma?
my już chyba wybraliśmy ale jeszcze musimy jechać ze starszą do wrocławia żeby ja przymierzyć do niego a nie ma kiedy, chyba dopiero w następny weekend się uda :(

Ja też jeszcze niemam :) model wybrałam ale nie mogę się zdecydować na kolor. Dzisiaj się wybiorę do taty zagadać bo obiecał że kupi wnusiowi :-)

my mamy pożyczony od znajomych, których mała wyrosła, co do kolory nie miałam wyboru ale za to mamy wózek tylko za dziękuję, jak juz Tosia będzie większa to spacerówkę jej kupimy własną ;)

reklama
Do góry