reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ej no tak jak mnie stuknięto 8 miesięcy temu to chyba nie dasz rady :pPP więc proszę mi tu nie wygrażać, tak bez możliwości pokrycia (o, to też dwuznaczne):-D

edit: za 3min koniec aukcji, wygrywam póki co i będę miała wózek!

Ostatnia edycja:
Kurde a ja z zakupami nadal w czarnej d... :-( Niby zostały same drobiazgi, ale zaczyna mnie męczyć, że wszystkiego nie mam.

A powiedzcie mi dziewuszki kochane ile trzeba mieć tych podkładów (tych co się na łóżko kładzie) jeszcze się nie zorientowałam czy szpital je zapewnia.
No i tych podpasek dla konia tak mniej więcej. Niby takie błahostki a zaczynają mnie stresować:crazy:.

podkladow na lozko nie mam wcale :szok: u mnie chyba daja w szpitalu :baffled:

podpasek dla konia mam 14 szt. maxi i 14 midi a pozniej przerzuce sie na zwykle podpaski ;-)

smoniczka podkładów na łóżko mam 10 szt. (90cmx60cm) - niestety leżałam po porodach raz 6 raz 7 dni:baffled: więc jedna paczka by nie wystarczyła dlatego teraz od razu kupiłam więcej. Co zostanie sprawdzi się jako podkład do przewijania. No a co do wielkich podkładów np. z Belli to byłam pewna że zamówiłam 2 paczki i właśnie pisząc tego posta uświadomiłam sobie że ich nie mam:baffled: sprawdziłam na allegro i się okazuje że zapomniałam je zamówić:angry:

reklama
Na_cik z tym podłożeniem pod prześcieradło to nie głupi pomysł. Któraś z dziewczyn pisała, że dobrze mieć jeden taki podkład w aucie, żeby nie zabrudzić fotela.

Do góry