reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ej no tak jak mnie stuknięto 8 miesięcy temu to chyba nie dasz rady :pPP więc proszę mi tu nie wygrażać, tak bez możliwości pokrycia (o, to też dwuznaczne):-D

edit: za 3min koniec aukcji, wygrywam póki co i będę miała wózek!

Ostatnia edycja:
Kurde a ja z zakupami nadal w czarnej d... :-( Niby zostały same drobiazgi, ale zaczyna mnie męczyć, że wszystkiego nie mam.

A powiedzcie mi dziewuszki kochane ile trzeba mieć tych podkładów (tych co się na łóżko kładzie) jeszcze się nie zorientowałam czy szpital je zapewnia.
No i tych podpasek dla konia tak mniej więcej. Niby takie błahostki a zaczynają mnie stresować:crazy:.

podkladow na lozko nie mam wcale :szok: u mnie chyba daja w szpitalu :baffled:

podpasek dla konia mam 14 szt. maxi i 14 midi a pozniej przerzuce sie na zwykle podpaski ;-)

smoniczka podkładów na łóżko mam 10 szt. (90cmx60cm) - niestety leżałam po porodach raz 6 raz 7 dni:baffled: więc jedna paczka by nie wystarczyła dlatego teraz od razu kupiłam więcej. Co zostanie sprawdzi się jako podkład do przewijania. No a co do wielkich podkładów np. z Belli to byłam pewna że zamówiłam 2 paczki i właśnie pisząc tego posta uświadomiłam sobie że ich nie mam:baffled: sprawdziłam na allegro i się okazuje że zapomniałam je zamówić:angry:

reklama
Na_cik z tym podłożeniem pod prześcieradło to nie głupi pomysł. Któraś z dziewczyn pisała, że dobrze mieć jeden taki podkład w aucie, żeby nie zabrudzić fotela.

Do góry