reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Kasiadz- moja siostra ma chyba taki wózek jak wybrałaś. Jak byłysmy na spacerze to on wzbudzał straszne zainteresowanie. Ludzie ciągle podchodzili i zagadywali, zwłasza duzo śmiechów było jak na początku nie widzieli, że na dole jeszcze jeden dzieciaczek siedzi :-)
Foto z załadunkiem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiadz- ona wczesniej (dla jednego dzidziusia) miała quinny i bardziej chwaliła niż ten. Dla mnie tez ciezko trochę pchać ten podwójny, ale jednak masz tam dwoje dzieci, więc wiadomo. Trzeba uważać, bo jest taki trochę jak by wywrotny, bo dwa piętra, i trzeba uważać jak podnosisz przy wysokim krawężniku itp. Ale za to zgrabnie wygląda, lepiej niz dwa wielkie obok siebie, wizualnie bardzo ładny.

Paolinka-
to na parterze ma 7 miesiecy, więc za bardzo nie mówi o swoich odczuciach :-) A tak na serio- Hanulka podobno uwielbia tam własnie siedzieć. Tez o to pierwsze zapytałam jak zobaczyłam maluchy w tym wózku:-)

ale fajniutki ten wózeczek dla 2 :-)
dzisiaj ostatnie rzeczy zamówiłam na allegro, tzn. drugą koszulę do karmienia, fridę, butelkę antykolkową, smoczek ortodontyczny, staniki do karmienia, pieluchy tetrowe kolorowe i flanelowe kolorowe, nożyczki do paznokci, śliniak, jeszcze jedną paczkę tych gigantycznych podpasek

ja dziś też zakupiłam prawie ostatnie potrzebne rzeczy bo jeszcze parę zostało. Kupiłam sobie mega piekne jednorazowe majciochy, wkładki laktacyjne, ceratkę pod prześcieradło do łóżeczka, duże waciki kosmetyczne do mycia pupy przy przewijaniu, nakładki na piersi do karmienia, mydełko, oliwkę i zasypkę LINOMAG. Zostały mi jeszcze do kupienia podpaski dla konia, maść LINOMAG, pieluszki flanelowe i takie apteczne rzeczy czyli sól fizjologiczna, coś do pępka i Oilatum (ale co do niego wolalabym kupić jakieś małe opakowanie lub saszetki jeśli takie są dostępne bo szkoda mi kupować wielkiego opakowania a nie wiem czy małemu podejdzie)

Cortina ja Cię chyba znienawidzę całkowicie :wściekła/y::tak::-p nie dość,że laska to jeszcze ma moją wymarzona żabę!!!
Niby Warszawa taka duża a ja nie mogłam znaleźć w żadnym h&m tego zestawu! :crazy::-(

reklama
Cortina super ta żabka :-)

coraz większego mam stresa, że jeszcze nic nie mam, ani dla siebie, ani dla małego, ani pół kosmetyku :baffled: muszę jakąś listę zrobić i zacząć zamawiać, ale nie mam kiedy, bo w wolnej chwili siedzę na BB :-p

Do góry