reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja dzisiaj zaszalałam w ikei i w rossmanie i jestem spokojniejsza, bo z mojej listy jeszcze tylko paru rzeczy brakuje, po świętach spakuje się do szpitala i będę mogła spokojnie czekać :-)

reklama
zauważyłam, że o wiele bardziej ciągnie mnie do niebieskiego niż różowego, więc Julka ma bardzo mało różowych ubranek, prześcieradła też wczoraj kupiłam niebieskie(były jeszcze różowe i żółte), ojej, widzę dziewczyny, że trochę w tyle jestem za Wami, jeśli chodzi o torbę :-)

kupiłam emolium, tak jak i dla tośki :)

a jak ktoś ma kartę do rossmana to do końca roku jest na nią rabat 20% na wszystkie produkty:-)

ja jutro do lekarza jadę i przy okazji mam zamiar zahaczyć o wyprzedaż w tesco z nadzieją kupna ciuszków :)

Ostatnia edycja:
kasiadz ja chciałam też coś w naszym tesco kupić, ale już bardzo przebrane rozmiary :/

dziewczyny w jakich rozmiarach macie kombinezoniki? bo ja jednak chyba kupię... mam taki powiedzmy 'śpiworek' (kaptur i rękawy a na nóżki jak te śpiworki do spania) ciepły zimowy, ale jest duży, bo z dziecka urodzonego w październiku, i stwierdziłam że kupię, bo trochę zimy jeszcze będzie, a nie mam zamiaru kisić dziecka w domu, tylko w miarę możliwości chodzić na spacery, no i nie wiem czy kupić 62 czy 68 :/

reklama
a ja dostałam od siostry chustę close baby carrier, siostra jej używała i była wręcz zachwycona :) my też będziemy testować i ciekawe czy Robertowi przypasuje :) a wygląda o tak:

AAAAC9wgCucAAAAAAHo2TQ.jpg
4477-7.jpg

ja mam taki kolor jak na pierwszym zdjęciu :) taka szaro granatowa...

Do góry