reklama
poli0105
Fanka BB :)
Kasiulec mi spakowana torba bardzo pomogła psychicznie
hehe to tak jak mi
zauważyłam, że o wiele bardziej ciągnie mnie do niebieskiego niż różowego, więc Julka ma bardzo mało różowych ubranek, prześcieradła też wczoraj kupiłam niebieskie(były jeszcze różowe i żółte), ojej, widzę dziewczyny, że trochę w tyle jestem za Wami, jeśli chodzi o torbę :-)
kasiadz
ja właśnie wróciłam ze świąt i pierwsze co zrobiłam to zamówiłam w aptece podkłady, podkłady na łóżko, emulsje do kąpieli dla małego
kasiadz
kupiłam emolium, tak jak i dla tośki
a jak ktoś ma kartę do rossmana to do końca roku jest na nią rabat 20% na wszystkie produkty:-)
ja jutro do lekarza jadę i przy okazji mam zamiar zahaczyć o wyprzedaż w tesco z nadzieją kupna ciuszków
a jak ktoś ma kartę do rossmana to do końca roku jest na nią rabat 20% na wszystkie produkty:-)
ja jutro do lekarza jadę i przy okazji mam zamiar zahaczyć o wyprzedaż w tesco z nadzieją kupna ciuszków
Ostatnia edycja:
kasiadz ja chciałam też coś w naszym tesco kupić, ale już bardzo przebrane rozmiary :/
dziewczyny w jakich rozmiarach macie kombinezoniki? bo ja jednak chyba kupię... mam taki powiedzmy 'śpiworek' (kaptur i rękawy a na nóżki jak te śpiworki do spania) ciepły zimowy, ale jest duży, bo z dziecka urodzonego w październiku, i stwierdziłam że kupię, bo trochę zimy jeszcze będzie, a nie mam zamiaru kisić dziecka w domu, tylko w miarę możliwości chodzić na spacery, no i nie wiem czy kupić 62 czy 68 :/
dziewczyny w jakich rozmiarach macie kombinezoniki? bo ja jednak chyba kupię... mam taki powiedzmy 'śpiworek' (kaptur i rękawy a na nóżki jak te śpiworki do spania) ciepły zimowy, ale jest duży, bo z dziecka urodzonego w październiku, i stwierdziłam że kupię, bo trochę zimy jeszcze będzie, a nie mam zamiaru kisić dziecka w domu, tylko w miarę możliwości chodzić na spacery, no i nie wiem czy kupić 62 czy 68 :/
reklama
kwasia
a ja dostałam od siostry chustę close baby carrier, siostra jej używała i była wręcz zachwycona my też będziemy testować i ciekawe czy Robertowi przypasuje a wygląda o tak:
ja mam taki kolor jak na pierwszym zdjęciu taka szaro granatowa...
ja mam taki kolor jak na pierwszym zdjęciu taka szaro granatowa...