reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ORCHIDEA piękne ubranaczka kupiłaś:)

ja tez nic nie mam popranego. przeraża mnie bardziej prasowanie tych maleńkich cudeńków:eek:

większosc tez mam kupione ale jak policzyłam ile te drobiazgi beda nas kosztowac to wyglądałam tak....:szok::baffled:

reklama
dziewczyny śliczne macie ubranka :) fajny ten kocyk 3 w 1, jakbym gdzieś na taki trafiła to na pewno bym kupiła :)
to i ja się pochwalę :D
zakochana jestem w tych ubrankach <3 już się nie mogę doczekać lutego i kiedy będę miała kogo w nie ubierać :D
wszystkie nówki sztuki :) używanych nie pokazuję, bo leżą jeszcze w wanience i czekają aż się nad nimi zlituję i je po praniu poukładam :p a w sumie to pewnie skończy się na tym, że wrzucę do szafy i będą czekać na drugie pranie :p gdzieś w styczniu pewnie wypiorę je jeszcze raz w dzidziusiowym proszku :)
IMG_2992 (Kopiowanie).jpgIMG_2993 (Kopiowanie).jpgIMG_2994 (Kopiowanie).jpgIMG_2995 (Kopiowanie).jpgIMG_2996 (Kopiowanie).jpgIMG_2997 (Kopiowanie).jpgIMG_2998 (Kopiowanie).jpgIMG_2999 (Kopiowanie).jpgIMG_3000 (Kopiowanie).jpgIMG_3001 (Kopiowanie).jpg
bodziaki i śpioszki są w rozmiarze 56 (różnią się lekko wielkością... 'niebieskie' są weższe od tych 'czerwonych', a do niebieskich były też śpioszki 'do kompletu' ale się spóźniłam z zamówieniem :/) do tego chcę dokupić ze 3 nowe sztuki pajacy, a reszta to używane ;) nawet nie wiem ile tego mam... musze kiedyś policzyć :p koszulki i niebieski pajac są w rozm 62 :) widzę że nie wgrał mi się jeden komplecik - z H&M z napisem 'Daddy's little hero' :D

Ostatnia edycja:
Orchidea, megiPegi śliczne zakupy:)
Kocyk rzeczywiście świetny- praktyczny, no i kolorek bardzo ładny:)
Ja na razie nie piorę. Te które kupuję w lumpkach to piorę puki co ze swoimi a w styczniu wszystko bede prać jeszcze raz w dzieckowym proszku i układać, prasować tak jak trzeba

Martuszka widzę, że się rozkręcacie :-) super :tak:

A do mnie przed chwilą doszły ciuszki ze smyka :-) więc chyba mogę uznać, że wyprawka ciuszkowa jest skompletowana:tak:

jej martuszka to sużo wydałaś na te zakupy... co było zatem takie drogie jeśli można spytać? no bo z tego co wypisałaś to nie wiem...

Mój tato właśnie dotarł z ciuszkami z Anglii. są WSPANIAŁE!!! pochwale sie jak ylko zrobię jakieś zdjęcie:)

jej martuszka to sużo wydałaś na te zakupy... co było zatem takie drogie jeśli można spytać? no bo z tego co wypisałaś to nie wiem...

same drobiazgi, ale się uzbierało:
2 wkładki do szuflady- 50
2 pudełka-50
2 komplety pudełka do szuflady-60
pudełko duze-20
przewijak-80
wieszaki-10
reczniczki-80
chusteczki pupa-25
podkłady pop.-15
wkładki laktacyjne-20
krem rozstępy-90

no fakt z drobizagów się uzbierają zawsze wieksze sumy. A po co ci te pudełka? co w nich zamierzasz trzymać? Sory może głupie pytanie, ale ja nie używałam nigdy w domu takich pudełek w szafie np. nie uważałam ich za potrzebne. A moze powinnam?

reklama
przegródki do szuflady- jak dla mnie super sprawa, bo można segregować bieliznę, skarpetki, apaszki i inne duperele.
duze pudelka- też dzielą mi pólke na np. dwie
kupiłam tez pudelka -żeby ułozyc rzeczy na półce na przewijaczku. Na pewno jeszcze dokupię takie podwieszane- ale to muszę dobrze przemyśleć, do czego mi potrzebne: może na zasypkę, wodę do mycia pupki, nie wiem jeszcze na 100%.
2zq8piu.jpg

jak dla mnie fajniej to wyglada, niz wrzucone luzem do szuflady :)

Do góry