reklama
marta - dobrze wiedzieć o tej promocji, bo ja dziś chciałam zakupić w aptece: dbam o zdrowie: Pampers Newborn, (2-5 kg), 43 szt - Portal Dbam o Zdrowie - tutaj, majac kartę rabatową programu Dla Mamy i Maleństwa kosztują 19,99 zł.
Ale chyba w tym przypadku skoknę jutro do Rossmanna :-)
Co do tego szlafroka - jak rodziłam Mikołaja były straszne upały, więc i tak wszystkie nawet po korytarzu chodziłyśmy w koszulach No ale teraz chyba faktycznie lepiej w coś się zaopatrzyć... chociaż w taki cienki... SUPER PROMOCJA SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA M (2758939819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale chyba w tym przypadku skoknę jutro do Rossmanna :-)
Co do tego szlafroka - jak rodziłam Mikołaja były straszne upały, więc i tak wszystkie nawet po korytarzu chodziłyśmy w koszulach No ale teraz chyba faktycznie lepiej w coś się zaopatrzyć... chociaż w taki cienki... SUPER PROMOCJA SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA M (2758939819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poli0105
Fanka BB :)
Dziewczyny od jutra promocja w rossman na pampersiaki
rozm. 1 17,59 za 43 sztuki (0,41/szt)
rozm. 2 42,39 za 108sztuk (0,39/szt)
dodatkowo przy zakupie tych pieluszek chusteczki single 50% taniej.
Lecę z samego rana!!! Tym bardziej, że Rossmann mam 2 kroki od bloku
anioleczek12341
chociaż z pampersami nie mam kłopotu i nie muszę wyszukiwać promocji Tatuś przywozi z promocji z angli
kasiadz
dobrze wiedzieć o tej promocji
jeśli chodzi o kupowanie bucików dla dziecka to radziłabym tak nie szaleć, jedna para wystarczy bo takie maleństwo bucików nosić nie chce i wszystko skopuje. No chyba że bardzo chcecie to najlepsze takie z wszytą skarpetką bo wtedy się dłużej nóżki trzymają, a tak to nie ma sensu pieniędzy wydawać choć wiem że słodko wygląda
jeśli chodzi o kupowanie bucików dla dziecka to radziłabym tak nie szaleć, jedna para wystarczy bo takie maleństwo bucików nosić nie chce i wszystko skopuje. No chyba że bardzo chcecie to najlepsze takie z wszytą skarpetką bo wtedy się dłużej nóżki trzymają, a tak to nie ma sensu pieniędzy wydawać choć wiem że słodko wygląda
anioleczek12341
własnie ze względu na wygląd je kupiłam stawiam jednak na skarpetki, ale takie małe słodkie butki... te białe będą do chrztu, a pomarańczowe... no nie mogłam sie oprzec
reklama
Ania1973G
Dzieki za cynk z promocja w Rossmanie
Aniołeczek ubranka super, butki bomba, ja dzis upolowałam w lumpku za 2 zł tez białe atłasowe, ale baletki na rzepik grzech było nie wziąć ... tak to skarpetunie się dzidziolce ubierze a butki do kiecusi na 5 minutek do fotki he he
Aniołeczek ubranka super, butki bomba, ja dzis upolowałam w lumpku za 2 zł tez białe atłasowe, ale baletki na rzepik grzech było nie wziąć ... tak to skarpetunie się dzidziolce ubierze a butki do kiecusi na 5 minutek do fotki he he
Załączniki