reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
marta - dobrze wiedzieć o tej promocji, bo ja dziś chciałam zakupić w aptece: dbam o zdrowie: Pampers Newborn, (2-5 kg), 43 szt - Portal Dbam o Zdrowie - tutaj, majac kartę rabatową programu Dla Mamy i Maleństwa kosztują 19,99 zł.
Ale chyba w tym przypadku skoknę jutro do Rossmanna :-)

Co do tego szlafroka - jak rodziłam Mikołaja były straszne upały, więc i tak wszystkie nawet po korytarzu chodziłyśmy w koszulach :tak: No ale teraz chyba faktycznie lepiej w coś się zaopatrzyć... chociaż w taki cienki... SUPER PROMOCJA SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA M (2758939819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No ja mam trochę dalej do Rossmanna i mó przedszkolak chory więc w grę wchodzi jazda do sklepu dopiero pod wieczór. Mam nadzieję, ze się załapię ;-)

dobrze wiedzieć o tej promocji

jeśli chodzi o kupowanie bucików dla dziecka to radziłabym tak nie szaleć, jedna para wystarczy bo takie maleństwo bucików nosić nie chce i wszystko skopuje:tak:. No chyba że bardzo chcecie to najlepsze takie z wszytą skarpetką bo wtedy się dłużej nóżki trzymają, a tak to nie ma sensu pieniędzy wydawać choć wiem że słodko wygląda:tak:

własnie ze względu na wygląd je kupiłam:) stawiam jednak na skarpetki, ale takie małe słodkie butki... te białe będą do chrztu, a pomarańczowe... no nie mogłam sie oprzec:)

reklama
Dzieki za cynk z promocja w Rossmanie :)

Aniołeczek ubranka super, butki bomba, ja dzis upolowałam w lumpku za 2 zł tez białe atłasowe, ale baletki na rzepik :-D grzech było nie wziąć ... tak to skarpetunie się dzidziolce ubierze a butki do kiecusi na 5 minutek do fotki he he

Załączniki

• ZdjÄ™cie0498[1].jpg
    Zdjęcie0498[1].jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 38
Do góry