Orchidea - ten kocyk 3 w 1 fajna rzecz bratowa miała i w wózku się przydał taki ala śpiworek nie z gruby a ubranka słodkie a ta jeansowa sukienka z różowymi wstawkami, dodatkami to bratanica miała identyczną
Ja to jestem z zakupami daleko w tyle prócz troszku ciuszków z lumpka i ze smyka nie mam nic he he ale koleżanka ma na zbyciu ciuszki, fotelik samochodowy, mate jakieś 1 grzechotki, karuzelkę do łóżeczka więc pewnie podrzuci na dniach... dla mnie w sumie wszystko mam tylko brak wkładek laktacyjnych, podkładów a tak to mam z 2 koszule 3 piżamy, ciepły szlafrok , kosmetyki tez więc jedynie drobiazgi dla mnie a dla maluszka same droższe rzeczy typu łóżeczko, pościel, komoda,przewijak,wanienka ze stelażem,wózek itp
W pieluchy na start jestem obkupiona wzięłam 2 paczki 1 i 2 też dwie paczki z Rossmana bo nie wiem, czy pupie malucha Pampersy przypasują więc tez nie chcę potem mieć zapasu czegoś co się okaże nie dla naszej pupci a chusteczki to Dada lawenda z Biedy.
W rodzinie każdy maluszek przeważnie uchowany na Pampersach i chusteczkach pamoersa jeden dzieć na Happy Bella pieluszkach bo tylko takie tolerował i na chustkach Dada bo wszelkie inne uczulały. Uważam,że te pierwsze 6-12 m-cy można w droższe zainwestować pieluszki o ile przypasują a potem na dady przejść czy jakies z Rossmana , bo jednak jest tańsza a jak pupie pasuje to po co przeplacać na coś co jest do pupy i tak czy siak ląduje w śmietniku