reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Ja puki co nie mam jeszcze kocyka ale planuję ze 3 jeden ciepły 2 lżejsze
A oto moje dzisiejsze lumpkowe łupy
A oto moje dzisiejsze lumpkowe łupy
Załączniki
-
SAM_1899.jpg14,1 KB · Wyświetleń: 45
-
SAM_1900.jpg13,3 KB · Wyświetleń: 39
-
SAM_1901.jpg16,1 KB · Wyświetleń: 41
-
SAM_1903.jpg13 KB · Wyświetleń: 43
-
SAM_1904.jpg16,9 KB · Wyświetleń: 36
-
SAM_1905.jpg15,9 KB · Wyświetleń: 39
-
SAM_1906.jpg16,1 KB · Wyświetleń: 37
-
SAM_1907.jpg14,4 KB · Wyświetleń: 41
-
SAM_1908.jpg18,6 KB · Wyświetleń: 49
-
SAM_1909.jpg14,9 KB · Wyświetleń: 36
Ania1973G
Widzę, ze kolejne zakupy ciuszkowe poczynione przez Lutówki
Świetne te ubranka ze Smyka. MegiPegi - też czaiłam się na tego granatowego pajaca z dinozaurem :-) Może jeszcze będzie dostępny...
Muszę zrobić w końcu listę, co potrzebuję do szpitala... zastanawiam się nad szlafrokiem? Jak rodziłam latem nie miałam go i było OK. Teraz... myślę, że na samej sali gdzie leży się z Maluszkami będzie bardzo ciepło. Nie wiem, czy będę się gdzieś indziej poruszać??? Może zainwestować tylko w taki cienki bawełniany szlafrok? A Wy jaki zabieracie (i czy wogóle)?
Świetne te ubranka ze Smyka. MegiPegi - też czaiłam się na tego granatowego pajaca z dinozaurem :-) Może jeszcze będzie dostępny...
Muszę zrobić w końcu listę, co potrzebuję do szpitala... zastanawiam się nad szlafrokiem? Jak rodziłam latem nie miałam go i było OK. Teraz... myślę, że na samej sali gdzie leży się z Maluszkami będzie bardzo ciepło. Nie wiem, czy będę się gdzieś indziej poruszać??? Może zainwestować tylko w taki cienki bawełniany szlafrok? A Wy jaki zabieracie (i czy wogóle)?
sylwia_m18
Super ciuszki kupiłyście.
anioleczek12341
ciuszki super dziewczynki
Co do szlafroka ja mam taki z frotki, raczej średniej grubości. Uważam że jakiś szlafrok jest do szpitala konieczny. Nie wyobrażam sobie chodzić po korytarzu w samej koszuli
Co do szlafroka ja mam taki z frotki, raczej średniej grubości. Uważam że jakiś szlafrok jest do szpitala konieczny. Nie wyobrażam sobie chodzić po korytarzu w samej koszuli
poli0105
aniołeczek ma rację, szlafrok jest niezbędny. Ja biorę w razie W 2 sztuki- z grubej froty i cienki.
reklama
anioleczek12341
chwalę się i ja moimi ciuszkowymi łupami
skarpetki i butki są nowe, a reszta z secondhandu i komisu częsc z nich ma jeszcze metki, więc również są nowe a miałam już nic nie kupować... ech
skarpetki i butki są nowe, a reszta z secondhandu i komisu częsc z nich ma jeszcze metki, więc również są nowe a miałam już nic nie kupować... ech
Załączniki