reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
No i się pokusiłam na Smyka a zakupiłam bodziaki. Takie zwyklaczki, bo tego brakowało w wyprawce
Cool Club, Rampers dziewczęcy z krótkim rękawem 3-pack, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cool Club, Rampers dziewczęcy z długim rękawem 3-pack, rozmiar 56 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cool Club, Rampers dziewczęcy z krótkim rękawem 3-pack, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cortina kocyk fajniusi. Ja już mam tyle kocyków, że codziennie będę innym przykrywać :-D co chwilę się okazuje, że ktoś jeszcze ma dla nas kocyk.

Marta, ja też kupiłam kolejny kocyk, tym razem zielony gruby- pluszowy. Mam też 1 cienki i 1 od teściowej robiony na drutach do wózka. O taki Kocyk MICROFIBRA z haftem 6 kol 100% POLSKI (2787759590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..

Dziewczynki, widzę, zaszalałyście jak ja w Smyku:D Moja paczka już wysłana, więc czekam!!!
Ale piękne są te ciuszki dla dziewczynek, nie mogę się napatrzyć;) U mnie ciągle było kupowanie chłopięcych ubrań, a to dla brata, a to dla kuzyna, więc brak mi tego różu;P

ja mam kocyków kilka, ale będą się musiały te moje urwisy nimi dzielić bo Miki nadal uwielbia kocyki więc jak ktoś doniesie jeszcze kolejny to też się nie obrażę :)
niezłe zakupy narobiłyście :tak:

reklama
Do góry