reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Ostatnia edycja:
piękne ubranka dziewuszki pozamawiałyście

co do ilości- ja mam w rozmiarze 56 7 bodziaków z krótkim 4 z długim 8 pajacyków- grubsze i cieńsze i 6 kompletów śpioszki+ kaftanik też grubsze i cieńsze. Nie wiem w co będzie mi lepiej ubierać więc mam i to i to:)

Dziś dostałam zamówioną pościel:) jestem bardzo zadowolona, bo dostałam spory raba i zapłaciłam duzo mniej niz myślałam. Kolorki i jakosc idealna... jedne z najbardziej udanych zakupów

z zakupów dla maluszka został jeszcze fotelik, łóżeczko z materacem wanienka i kosmetyki dla malca. reszta już jest w domu. kilka drobiazgów jeszcze jest zamówionych i czekam na nie:) Jutro mam dostać baldachim do łużeczka

A ja się zastanawiałam nad kupnem w smyku, ale znajoma mi dała ciuszki po swojej córeczce (5zł za sztukę a niektóre jeszcze z metką). Muszę tylko przejrzeć co mi się przyda (a wszystkie są piękne i nie wiem, które wybrać)

A wasze łupy prześliczne:)

Wyciagacie posciel na poczatek ? bo ja nie chce, ale tez nie wiem czy mi Olo w rozku przykryty cienkim kocykiem nie zamarznie, grubszy koc zalatwi chyba sprawe co ? :cool2:

zakupy smykowe fajne, uwielbiam takie ceny :-p

Cortina powiem ci szczerze, że ja nie mam jeszcze pościeli i nie wiem czy na początek będę kupować. Mamy bardzo ciepłe mieszkanko i mam nadzieję, że właśnie grubszy kocyk załatwi sprawę.

polozylam lalke w lozeczku i posciela przykrytej prawie nei widac :-p a posciel mam 100x135 i wydaje mi sie megaaaaaaaaaaa wielka :sorry:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry