reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

My też już ku końcowi zmierzamy :-D przed chwilką kurier przywiózł pościel, prześcieradło do łóżeczka i wózka, rożek, okrycie kąpielowe i pieluszki flanelowe.

reklama
a ja czekam na kasiurkę z zusu i w grudniu szaleję z zakupami :D na koniec zostawię jedynie wózek ;)
a pani u której BD Lupo oglądałam zaproponowała mi, ze mi wybije paragon nawet na marzec :) że jak się zdecydujemy to nie dość ze rabat dostaniemy, to ona nam ten wózek zarezerwuje, odbierzemy kiedy będziemy chcieli, a paragon wystawi później żeby dłużej gwarancję miał :)
troszkę ciuszków mam, używanych po siostrze ;) raz też kupiłam 6 bodziaków/pajaców na szmatkach, ale kupię kilka nowiutkich sztuk co by Malca ładnie ubrać jak goście przyjdą :)
zastanawiam się tylko po ile czego mieć, w sensie bodziaków/pajaców w jakich rozmiarach ile sztuk? doradzicie coś?
a w tym tyg jak ogarnę parę innych rzeczy, biorę się za listę zakupów :D i nawet mąż już nie protestuje! chyba sobie uświadomił, że tak na prawdę za 2 miesiące Synuś już może być z nami... ;)
no i jeszcze malowanie pokoju ;) nie wiem jeszcze na jaki kolor :baffled: no i za specami od szaf trzebaby się rozejrzeć...

megi pegi ja na 56 mam ok 10 zestawow body plus pajac, mam nadzije ze wsytarczy i nie bede musiala na okraglo prac ;-) duzo zalezy tez od dziecka bo jak sie trafi ulewajace to sie wiecej ciuchow przydaje ;-)

Ja kupilam 4 meskie bodziaki i swterek taki ocieplany na wisoennne spacerki :-) sa sa sa kocham smyka szczegolnie -50% jak jest :-p

Poli to mi się cały czas wydaje odwrotnie, że czegoś mam za mało :-) a w szafie maleństwa to już nie ma miejsca. Z drugiej strony, jak czegoś zabraknie to się pójdzie i kupi w końcu TESCO całą dobę otwarte:-)

Powiem Wam, że nie wiem też jak to z tymi ilościami ciuszków....:eek:Wydaje mi się, że Wam w sam raz. Nie potrzebnie chyba kupowałam bodziaki na krótki rękaw:confused:

a ja nie lubię z długim rękawem własnie bodziaków i ubieraliśmy raczek z krótkim. miałam wrażenie, że w dlugim rękawie pod pajacem to mi się dziecko gotuje :tak:
zresztą my go od urodzenia nie przegrzewaliśmy, spał od razu w samym bodziaku z krótkim i tak śpi do dzisiaj i w niczym grubszym nie zaśnie.
z drugim też raczej mamy zamiar tak robić. chyba, że dziecko okaże się jakimś zmarzluchem - wyjdzie w praniu

reklama
Do góry