reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja również polecam taki leżaczek bujaczek ;) moja siostra miała z Fisher Price'a, a po niej w tym momencie już trzecie dziecko go użytkuje, jakościowo i wytrzymałościowo super wykonanie :) my jeśli nie dostaniemy od kogoś :p to na pewno kupimy Małemu :)
co do rozkładania łóżeczka... nie mam pojęcia kiedy to zrobimy... może jak już pomalujemy pokój i go urządzimy... chociaż bardziej pewnie bliżej porodu...

reklama
poczytałóam trochę o tych materacach i jestem prawie zdecydowana że jednak nie kupię gryka, pianka, kokos (taką opcję brałam zanim poczytałam te artukułu, ktore dałyście). Więc na 90% bedzie to taki materac lateksowy
Lateksowe materace do łóżeczek - IKEA

jeśli słyszałyście jakieś złe opinie o tych materacykach (albo o lateksowych)- dajcie znać

Witajcie mamy lyty 2013.
Bardzo miło było poczytac wszelkie tematy, które zawarłyście.Postanowiłam dołączyc do Waszego forum, mam nadzieję,że przyjmiecie Nas miło:)
Kilka słow o sobie/Nas....spodziewamy sie rozwiązania ostatniego dnia lutego. Czujemy sie bardzo dobrze...ale stwierdzamy ze z zakupami to chyba jednak jestesmy daleko .
Wiem ,że temat wózków był juz dawno poruszany...ale mam pytanie:
Czy ktos może coś wie na temat wózków:
Babydesagne LUPO
Bebetto LUCA
Babyactive Elipso
Jakos tak nam przypadly do gustu ale opnii w zasadzie brak
Chyba,że możecie sie podzielić swoimi sugestiami. Musi być lekki, funkcjonalny i w cenie ok 1500zl

Helppp

marta-l fajne legginsy, ale ciekawe jak się będą nosić, też mam takie za 18zł i po 3-4 razach na tyłku strasznie się zmechaciły :baffled: za to takie z rynku za 13zł jak nowe, tyle że te mam płytsze (nie naciągnę na brzuszek :-() i często muszę podciągać :baffled: ale cieplutkie :)

reklama
w niedzielę zrobiłam zakupy i od razu zapłaciłam, w poniedziałek wysłali i dzisiaj z rana były. Co do mechacenia to najwyżej będę je golarką traktowała. Szkoda mi było 4 dychy na jedne z h&m i w ogóle były cieniutkie. A te mi się naprawdę podobają.

Do góry