reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja również polecam taki leżaczek bujaczek ;) moja siostra miała z Fisher Price'a, a po niej w tym momencie już trzecie dziecko go użytkuje, jakościowo i wytrzymałościowo super wykonanie :) my jeśli nie dostaniemy od kogoś :p to na pewno kupimy Małemu :)
co do rozkładania łóżeczka... nie mam pojęcia kiedy to zrobimy... może jak już pomalujemy pokój i go urządzimy... chociaż bardziej pewnie bliżej porodu...

reklama
poczytałóam trochę o tych materacach i jestem prawie zdecydowana że jednak nie kupię gryka, pianka, kokos (taką opcję brałam zanim poczytałam te artukułu, ktore dałyście). Więc na 90% bedzie to taki materac lateksowy
Lateksowe materace do łóżeczek - IKEA

jeśli słyszałyście jakieś złe opinie o tych materacykach (albo o lateksowych)- dajcie znać

Witajcie mamy lyty 2013.
Bardzo miło było poczytac wszelkie tematy, które zawarłyście.Postanowiłam dołączyc do Waszego forum, mam nadzieję,że przyjmiecie Nas miło:)
Kilka słow o sobie/Nas....spodziewamy sie rozwiązania ostatniego dnia lutego. Czujemy sie bardzo dobrze...ale stwierdzamy ze z zakupami to chyba jednak jestesmy daleko .
Wiem ,że temat wózków był juz dawno poruszany...ale mam pytanie:
Czy ktos może coś wie na temat wózków:
Babydesagne LUPO
Bebetto LUCA
Babyactive Elipso
Jakos tak nam przypadly do gustu ale opnii w zasadzie brak
Chyba,że możecie sie podzielić swoimi sugestiami. Musi być lekki, funkcjonalny i w cenie ok 1500zl

Helppp

marta-l fajne legginsy, ale ciekawe jak się będą nosić, też mam takie za 18zł i po 3-4 razach na tyłku strasznie się zmechaciły :baffled: za to takie z rynku za 13zł jak nowe, tyle że te mam płytsze (nie naciągnę na brzuszek :-() i często muszę podciągać :baffled: ale cieplutkie :)

reklama
w niedzielę zrobiłam zakupy i od razu zapłaciłam, w poniedziałek wysłali i dzisiaj z rana były. Co do mechacenia to najwyżej będę je golarką traktowała. Szkoda mi było 4 dychy na jedne z h&m i w ogóle były cieniutkie. A te mi się naprawdę podobają.

Do góry