reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ja ostatnio rozglądałam się za łóżeczkiem i materacem i okazało się, że kuzynka mojego męża może nam dać łóżeczko (jeden wydatek z głowy). Jeszcze go nie widziałam, wiem tylko tyle, że jest w rozmiarze 120x60 i w jasnym kolorze. Musimy tylko materac dokupić i w sumie tu jest problem bo nie wiem jaki:confused:
A dzisiaj od teściowej dostałam szlafrok i trzy koszule nocne, więc też mam to już z głowy:-)

Teraz jestem na etapie szukania jakiegoś fajnego leżaczka:tak:

reklama
Cortina faktycznie, nie pomyślałam, że można fotelik wykorzystać w ten sposób :-) Jednak jak człowiek klapki na oczy narzuci to nie umie myśleć kreatywnie.

ja mam taki leżaczek że dziecko ma inną pozycje niż w foteliku, ma 3 rodzeje ustawień w zależności od wieku dziecka a do tego jest wysoki a nie taki przy samej podłodze co było dla mnie bardzo wygodne bo gdy siedziałam na kanapie to dziecko siedziało w leżaczku na moim poziomie a gdy dawałam pierwsze stałe posiłki a młoda jeszcze nie siedziała to właśnie w nim jadła :D

reklama
ja to ani na leżaczek ani na huśtawkę nie mogę się zdecydowac:no: za duży wybór i za dużo mi się podoba:wściekła/y::-D

chciałam zapytac czy wy kupujecie tą poduszke klin i czy to jest przydatne??

Do góry