reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ja tych osłonek też przez jakiś czas używałam, a potem nie było problemu z normalnym karmieniem. jak potrzebne są na start to najmniejsze bo z chwyceniem większej maluszek może mieć problem

reklama
przecież nie idzie się do apteki i ich nie przymierza więc niby jak to ocenić hehe
rozmiary to raczej wielkość tego kapturka więc duże na start odpadają bo male dzieciątko to musi chwycić..

śliczne pościele wybrałyscie dziewczyny. ja sama jestem na etapie poszukiwań i zdecydowac sie nie mogę...

GNIDKA wląsnie się zastanawiałam nad taka posciela jak Ty wybrałaś. strasznie mi się te paseczki podobaja a zwłaszcza turkus z brązem. nie chce typowo dziewczecych kolorków bo moze bedzie druga dzidzia z inną płcią:p powiedz mi czy Ty juz masz ją w domu?? A jeśli tak to jaka jest jakościowo?? warto sie skusic??

Przyszła mi dzisiaj ta paczka w końcu, pościel jest boska :) na prawde super, przyjemna w dotyku z resztą przyszło mi dużo rzeczy... dwa kosyki, łóżeczko, materac termoelastyczny, dwie pościele, prześcieradła, pościel do wózka, przybory kosmetyczne, pokrowce na przewijak, 3 piżamki dla karmiącej mamy, album "moje pierwsze 5 lat", poradnik medyczny "Twoje dziecko" i mnóstwo innych drobiazgów, które kupowałam między innymi dlatego, że już u tego sprzedawcy coś miałam upatrzone, a jak kosztuje grosze to mnie nie ubędzie. W załączniku zdjęcie łóżeszka :)

Załączniki

• 17112012415.jpg
    17112012415.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 57
  • 17112012416.jpg
    17112012416.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
GNIDKA dziękuję Ci bardzo za odpowiedz:* to też się skusze na zakup paseczków. mnie się te turkusowo-beżowo-brązowe bardzo podobają ale zastanawiam się czy będą pasowały do dziewczynki??

łożeczko wygląda pięknie!!! nic tylko czekac na dzidziusia:)

reklama
bedziecie uzywac poscieli ? Maja na poczatku spala w rozku i na to kocyk jak noce byly zimne hmmm a teraz to nie wiem bo luty to jednak zima, ale rozek z kocykiem chyba styknie co ? :sorry:

Do góry