reklama
domikcw
Fanka BB :)
a ich się nie dobiera jakoś do rozmiaru sutków?? bo zgłupiałam.... wszędzie piszą o rozmiarach ale nie piszą czego
kasiadz
oj zmieniają się mocno, moje jak karmiłam były ogromne, jak przestałam trochę zmalały ale i tak są większe niż przed karmianiemja kupiłam z formy Lovi rozmiar S bo L wydawał mi się taki ogromny- mam nadzieję,że aż tak się sutki nie zmienią
śliczne pościele wybrałyscie dziewczyny. ja sama jestem na etapie poszukiwań i zdecydowac sie nie mogę...
GNIDKA wląsnie się zastanawiałam nad taka posciela jak Ty wybrałaś. strasznie mi się te paseczki podobaja a zwłaszcza turkus z brązem. nie chce typowo dziewczecych kolorków bo moze bedzie druga dzidzia z inną płcią powiedz mi czy Ty juz masz ją w domu?? A jeśli tak to jaka jest jakościowo?? warto sie skusic??
Przyszła mi dzisiaj ta paczka w końcu, pościel jest boska na prawde super, przyjemna w dotyku z resztą przyszło mi dużo rzeczy... dwa kosyki, łóżeczko, materac termoelastyczny, dwie pościele, prześcieradła, pościel do wózka, przybory kosmetyczne, pokrowce na przewijak, 3 piżamki dla karmiącej mamy, album "moje pierwsze 5 lat", poradnik medyczny "Twoje dziecko" i mnóstwo innych drobiazgów, które kupowałam między innymi dlatego, że już u tego sprzedawcy coś miałam upatrzone, a jak kosztuje grosze to mnie nie ubędzie. W załączniku zdjęcie łóżeszka
Załączniki
Ostatnia edycja:
domikcw
GNIDKA dziękuję Ci bardzo za odpowiedz:* to też się skusze na zakup paseczków. mnie się te turkusowo-beżowo-brązowe bardzo podobają ale zastanawiam się czy będą pasowały do dziewczynki??
łożeczko wygląda pięknie!!! nic tylko czekac na dzidziusia
łożeczko wygląda pięknie!!! nic tylko czekac na dzidziusia
reklama