reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Aniu cazki i szczotke akura w auchan kupilam ;-) tu tylko dalam link allegrowy :-)
butelke i smoczek zamowilam na allegro bo sama butelka w sklepie 26,99 zl :confused: smoczki tez 2 pak 25 zł a kupujac u jednego sprzedawcy 2 smoczki butelke zaplacilam jedynie 32 zl :-)

No i piękne zakupy:D

ja zaś zamówiłam:
BABYONO szczotka super miękka Lion Baby Ono (2703853731) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MOTHERHOOD pieluchy tetrowe zielone kwiatko-kropy (2724757983) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Laski fajnie już sporo macie:) ja mówię do męża że może w weekend pojedziemy do sklepu ubranka kupić a ten: a po co...hahaha

W dd tvn widziałam super butelkę gdzie wlewasz wodę a w spodzie masz pojemniczek na porcję mleka...jak na spacerku chcesz przygotować to klikasz w podstawę i mleko wpada do wody:)) dobre jak malenstwo zostaje z kimś kto nie wie ile mleka ile wody itp. ;))
Ciekawe jaka cena hehe

Super zakupy.
Ostatnio w eclercu była promocja 2 butelki tommy tippe za 21zl ale niestety się nie załapałam :-(
To i ja się pochwalę:
PRZEWIJAK USZTYWNIANY SAFARI MIŚ ŻYRAFKA HIT!!! (2733341736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor kremowy miś
MATERACE MATERAC GRYKOSEN 120x60.ZDROWOTNY gr.7cm (2734740028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. materacyk też kremowy. Materac warto kupić wcześniej żeby zdążył wywietrzeć.

reklama
Dziewczyny, może ja bym chciała poruszyć temat zakupowy, chociaż nie dla Maluszków, ale dla Mamuś.
Chodzi mi o koszulę nocną- do szpitala i na czas porodu oraz do karmienia. Dodam, że koszula nocna to mója znienawidzona częśc garderoby, nie cierpię koszul, śpię w piżamkach. Ale pewnie w szpitalu nie da się tego przeskoczyć- i koszulę będę musiała kupic:angry: Macie cos upatrzonego, jakies polecacie? Może coś z allegro? Zamierzam kupić coś taniego, 2 albo 3 takie koszulki- tak żeby mieć do szpitala. A potem zobaczę, jak to jest z tym karmieniem i ewentualnie wymienię na piżamę do karmienia.

Do góry