reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
sama się przeraziłam, że tak ich dużo, dlatego zaczęłam liczyć i teraz jak znajdują kolejną to już się sama do siebie śmieje :-D wczoraj przewieźliśmy ciuszki od mojej siostry na pierwsze 3 miesiące i są takie malutkie i słodziutkie, że już naprawdę nie mogę się doczekać, kiedy będzie styczeń/luty
Zobacz załącznik 512432Zobacz załącznik 512435Zobacz załącznik 512436 IMG_0324.jpgIMG_0323.jpgIMG_0321.jpgZobacz załącznik 512433

Ostatnia edycja:
Zakupiłam taki oto kocyk:

Gruby koc La Millau liczę, że dostaniemy na prezent;)
Kasiulec, ale tego masz:D Fajna kołyska!

A mi przedwczoraj przyszedł czerwony ciążowy płaszcz, kupiłam go jednak i jestem bardzo zadowolona- będę w nim śmigać i po porodzie. I cena 250 zł jest ok:) Mamie za to sprzedałam moją kurtkę beżową z Zary z tamtego roku. Mama zadolowola, bo przymierzała się do podobnej kurtki za 500 zł n obecnej kolekcji, a tu za 300 zł ma nówkę:D Kupiłam ją rok temu, bo niczego ludzkiego nie było, a kolor od początku mi nie leżał- ja lubię zdecydowane kolorki;)

Załączniki

• krok.jpg
    krok.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Kasiulec faktycznie wyprawka pokaźna:-) mi się też trochę nazbierało ale jeszcze nie liczyłam dokładnie ile czego mam.

Poli kocyk piękny :-)

Edit: Dziewczyny na przyszłą zimę te nasze szkraby jakie będą mniej więcej rozmiary nosić?

Ostatnia edycja:
Oluna - m chodziło właśnie o tę promocję, o której Cortina pisała (że po włożeniu do koszyka odejmowało kolejne %-ty)

Cortina - byłam w samym Smyku, ale nie było przeceny (promocji) na to co chciałam :-( Ale jeszcze jest trochę czasu do narodzin naszych pociech ;-)

Kasiulec - spora garderoba Twojego Malucha :tak:

Zakupiłam taki oto kocyk:

Gruby koc La Millau liczę, że dostaniemy na prezent;)
Kasiulec, ale tego masz:D Fajna kołyska!

A mi przedwczoraj przyszedł czerwony ciążowy płaszcz, kupiłam go jednak i jestem bardzo zadowolona- będę w nim śmigać i po porodzie. I cena 250 zł jest ok:) Mamie za to sprzedałam moją kurtkę beżową z Zary z tamtego roku. Mama zadolowola, bo przymierzała się do podobnej kurtki za 500 zł n obecnej kolekcji, a tu za 300 zł ma nówkę:D Kupiłam ją rok temu, bo niczego ludzkiego nie było, a kolor od początku mi nie leżał- ja lubię zdecydowane kolorki;)

poli bedziesz zadowolona z kocyka z krokodylkiem, ja mam z tej firmy dla Mai, koc ma 6 lat a wciaz jest w uzyciu i wyglada swietnie :-D

Kasiulec faktycznie wyprawka pokaźna:-) mi się też trochę nazbierało ale jeszcze nie liczyłam dokładnie ile czego mam.

Edit: Dziewczyny na przyszłą zimę te nasze szkraby jakie będą mniej więcej rozmiary nosić?
Tośka ma teraz 12 miesiący i nosi 74-80 w zależności od marki, więc w okresie listopad - luty będzie to zakres 68-80, choś dziecko dziecku nie równe, córka sąsiadki jest o miesiąc młodsza od tosi i nosi teraz 68 a czasami nawet 62:szok: bo jest malutka i drobniutka

reklama

zależy od dziecka... bo u nas to było 74/80. Miki raczej drobny bo do teraz chodzi praktycznie w 86, a znam takie dzieci co na 8 miesięcy już potrzebują 80... trudno to ocenić. standardowo się przyjmuje, że ok 80-86 jest na roczek, ale tego się jednak nie da przewidzieć :-)

Do góry