reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
sama się przeraziłam, że tak ich dużo, dlatego zaczęłam liczyć i teraz jak znajdują kolejną to już się sama do siebie śmieje :-D wczoraj przewieźliśmy ciuszki od mojej siostry na pierwsze 3 miesiące i są takie malutkie i słodziutkie, że już naprawdę nie mogę się doczekać, kiedy będzie styczeń/luty
Zobacz załącznik 512432Zobacz załącznik 512435Zobacz załącznik 512436 IMG_0324.jpgIMG_0323.jpgIMG_0321.jpgZobacz załącznik 512433

Ostatnia edycja:
Zakupiłam taki oto kocyk:

Gruby koc La Millau liczę, że dostaniemy na prezent;)
Kasiulec, ale tego masz:D Fajna kołyska!

A mi przedwczoraj przyszedł czerwony ciążowy płaszcz, kupiłam go jednak i jestem bardzo zadowolona- będę w nim śmigać i po porodzie. I cena 250 zł jest ok:) Mamie za to sprzedałam moją kurtkę beżową z Zary z tamtego roku. Mama zadolowola, bo przymierzała się do podobnej kurtki za 500 zł n obecnej kolekcji, a tu za 300 zł ma nówkę:D Kupiłam ją rok temu, bo niczego ludzkiego nie było, a kolor od początku mi nie leżał- ja lubię zdecydowane kolorki;)

Załączniki

• krok.jpg
    krok.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Kasiulec faktycznie wyprawka pokaźna:-) mi się też trochę nazbierało ale jeszcze nie liczyłam dokładnie ile czego mam.

Poli kocyk piękny :-)

Edit: Dziewczyny na przyszłą zimę te nasze szkraby jakie będą mniej więcej rozmiary nosić?

Ostatnia edycja:
Oluna - m chodziło właśnie o tę promocję, o której Cortina pisała (że po włożeniu do koszyka odejmowało kolejne %-ty)

Cortina - byłam w samym Smyku, ale nie było przeceny (promocji) na to co chciałam :-( Ale jeszcze jest trochę czasu do narodzin naszych pociech ;-)

Kasiulec - spora garderoba Twojego Malucha :tak:

Zakupiłam taki oto kocyk:

Gruby koc La Millau liczę, że dostaniemy na prezent;)
Kasiulec, ale tego masz:D Fajna kołyska!

A mi przedwczoraj przyszedł czerwony ciążowy płaszcz, kupiłam go jednak i jestem bardzo zadowolona- będę w nim śmigać i po porodzie. I cena 250 zł jest ok:) Mamie za to sprzedałam moją kurtkę beżową z Zary z tamtego roku. Mama zadolowola, bo przymierzała się do podobnej kurtki za 500 zł n obecnej kolekcji, a tu za 300 zł ma nówkę:D Kupiłam ją rok temu, bo niczego ludzkiego nie było, a kolor od początku mi nie leżał- ja lubię zdecydowane kolorki;)

poli bedziesz zadowolona z kocyka z krokodylkiem, ja mam z tej firmy dla Mai, koc ma 6 lat a wciaz jest w uzyciu i wyglada swietnie :-D

Kasiulec faktycznie wyprawka pokaźna:-) mi się też trochę nazbierało ale jeszcze nie liczyłam dokładnie ile czego mam.

Edit: Dziewczyny na przyszłą zimę te nasze szkraby jakie będą mniej więcej rozmiary nosić?
Tośka ma teraz 12 miesiący i nosi 74-80 w zależności od marki, więc w okresie listopad - luty będzie to zakres 68-80, choś dziecko dziecku nie równe, córka sąsiadki jest o miesiąc młodsza od tosi i nosi teraz 68 a czasami nawet 62:szok: bo jest malutka i drobniutka

reklama

zależy od dziecka... bo u nas to było 74/80. Miki raczej drobny bo do teraz chodzi praktycznie w 86, a znam takie dzieci co na 8 miesięcy już potrzebują 80... trudno to ocenić. standardowo się przyjmuje, że ok 80-86 jest na roczek, ale tego się jednak nie da przewidzieć :-)

Do góry