reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
W sobotę wybraliśmy się z mężem pierwszy i napewno nie ostatni raz do ciucholandu, za wszystko zapłaciliśmy 20zl z czego 16zl kosztowała bluza która jest świetna, cieplutka nie zniszczona i w dodatku dwustronna.
DSC_0182.jpgDSC_0177.jpgDSC_0180.jpgDSC_0181.jpg

W tym tygodniu ma też przyjść materacyk do łóżeczka i przewijak.

sama się przeraziłam, że tak ich dużo, dlatego zaczęłam liczyć i teraz jak znajdują kolejną to już się sama do siebie śmieje :-D wczoraj przewieźliśmy ciuszki od mojej siostry na pierwsze 3 miesiące i są takie malutkie i słodziutkie, że już naprawdę nie mogę się doczekać, kiedy będzie styczeń/luty
Zobacz załącznik 512432Zobacz załącznik 512435Zobacz załącznik 512436Zobacz załącznik 512475Zobacz załącznik 512476Zobacz załącznik 512477Zobacz załącznik 512433

o matulu:szok: i to masz na 3 miesiace pierwsze czy juz wieksze tez????gwarantuje ci ze polowy rzeczy nie ubierzecie bo juz beda za male)))ja dla Igorka tez mialam sporo choc o polowe mniej.........i nie zdazylam wszystkiego mu ubrac..........ale za to dzeki temu zostalo teraz dla Lenki))))i nic nie kupuje oprocz paru sukieneczek ))

a ja z dzisiejszych zakupów w lumpku upolowałam takie cuda :)

Załączniki

• IMG20121105_001.jpg
    IMG20121105_001.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG20121105_002.jpg
    IMG20121105_002.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG20121105_003.jpg
    IMG20121105_003.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG20121105_004.jpg
    IMG20121105_004.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG20121105_005.jpg
    IMG20121105_005.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 52
noo wiem, że dużo, mała mojej siostry ma niecałe 8 miesięcy i oni odłożyli po 3 wszystko do kartonów i tak zostało, sama w życiu bym tyle nie kupiła, ja też trochę podostawałam, bo oprócz pracy w żłobku opiekowałam się parę lat dziećmi prywatnie i jak kończyłam to rodzice mówili, że mają trochę ciuszków i z chęcią mi dadzą, bo niektórych to nawet założyć maluch nie zdążył

Szalejecie dziewczyny... same cudeńka u was.

Tak sie zastanawiam nad ubraniami z kapturem typu właśnie bluza, polarek, bo to raczej mało wygodne i na wyjście bo ja bym nie chciała spac w bluzie z kapturem co mi w plecy uwiera.

Do wózka to kapturek na czapę a w domu? :confused: chyba raczej wole kaftaniki i sweterki :-D

Cortina- takie drobiazgi jak szczotka, cążki kupiłabym na miejscu bo jak widzę,że dostawa kurierem 15 zeta za cążki po 9 zł to śmiech na sali... nie szkoda ci tak przepłacać?

Tak samo nie kupiłabym skarpeten np na allegro za 3 zł a wysyłka 6 zł no chyba,że zapas z 30 par w różnych rozmiarach, czy inne rzeczy od jednego sprzedawcy i wysyłka kurierem to się jeszcze opłaci

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu cazki i szczotke akura w auchan kupilam ;-) tu tylko dalam link allegrowy :-)
butelke i smoczek zamowilam na allegro bo sama butelka w sklepie 26,99 zl :confused: smoczki tez 2 pak 25 zł a kupujac u jednego sprzedawcy 2 smoczki butelke zaplacilam jedynie 32 zl :-)

Do góry