reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ja dopiero w ciąży się przekonałam do koszul, ale to chyba tylko chwilowe, ale taką wyjściową,tzn. do szpitala to będę musiała kupić

No właśnie trzeba by w końcu o sobie pomyśleć :-) Te koszule co wstawiłyście bardzo ładne i chyba praktyczne a to będzie najważniejsze.

Co do koszuli - mam jeszcze po poprzednim pobycie w szpitalu taka rozpinaną z przodu (tylko guziczki nie są po boku lecz biegną przez środek. Miałam w sumie 3 szt ale dwie już wyrzuciłam. Tak więc coś będę musiała dokupić.
aniołeczek - bardzo ładna ta którą wkleiłaś... tylko trochę kosztuje...

Mój ostani zakup to fotelik samochodowy. Nigdy nie byłam przekonana do zakupu używki, ale jednak się skusiłam i nie żałuję :-) Dziś przyszła paczka. Fotelik w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej niz na zdjęciach :tak: I jest jeszcze na gwarancji :-)
Maxi Cosi Cabrio Fix - stan bardzo dobry (2749572675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przy Mikim mieliśmy ten sam model. Super się sprawdził.

Ostatnia edycja:
Ja śpię w majtkach i koszulce, nie umiałabym spać w spodniach/spodenkach. Jak mi brzuch bardziej urośnie to będę musiała kupić sobie ciążową piżamkę.

mamusiaM no troszkę droższa, ale tak jak pisałam ja uwielbiam koszule i mam nadzieje że ta się nie zniszczy w szpitalu i będę ją jeszcze długo używała w domu:)

no ja jestem w stanie kupić jedną taką ładniejszą koszulę. będę sie ją starała oszczędzać. Mam jeszcze dwie taki co mi ich nie bedzie szkoda jak sie zniszczą bo były tanie

Cortina - też czaiłam się na tą butelkę TT i od tego sprzedawcy :tak: Mam tylko dylemat... zastanawiam się, czy ta butelka zmiesci mi się w podgrzewaczu AVENTa :baffled: Jak już paczuszka dojdzie do Ciebie, mogłabyś zmierzyć jej średnicę w najszerszym miejscu? Chyba, ze kóras z pozostałych Lutówek ma już taką i mogłaby dokonać takiego pomiaru dla mnie :sorry: to bardzo bym prosiła :sorry:

reklama
Do góry