reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ja dopiero w ciąży się przekonałam do koszul, ale to chyba tylko chwilowe, ale taką wyjściową,tzn. do szpitala to będę musiała kupić

No właśnie trzeba by w końcu o sobie pomyśleć :-) Te koszule co wstawiłyście bardzo ładne i chyba praktyczne a to będzie najważniejsze.

Co do koszuli - mam jeszcze po poprzednim pobycie w szpitalu taka rozpinaną z przodu (tylko guziczki nie są po boku lecz biegną przez środek. Miałam w sumie 3 szt ale dwie już wyrzuciłam. Tak więc coś będę musiała dokupić.
aniołeczek - bardzo ładna ta którą wkleiłaś... tylko trochę kosztuje...

Mój ostani zakup to fotelik samochodowy. Nigdy nie byłam przekonana do zakupu używki, ale jednak się skusiłam i nie żałuję :-) Dziś przyszła paczka. Fotelik w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej niz na zdjęciach :tak: I jest jeszcze na gwarancji :-)
Maxi Cosi Cabrio Fix - stan bardzo dobry (2749572675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przy Mikim mieliśmy ten sam model. Super się sprawdził.

Ostatnia edycja:
Ja śpię w majtkach i koszulce, nie umiałabym spać w spodniach/spodenkach. Jak mi brzuch bardziej urośnie to będę musiała kupić sobie ciążową piżamkę.

mamusiaM no troszkę droższa, ale tak jak pisałam ja uwielbiam koszule i mam nadzieje że ta się nie zniszczy w szpitalu i będę ją jeszcze długo używała w domu:)

no ja jestem w stanie kupić jedną taką ładniejszą koszulę. będę sie ją starała oszczędzać. Mam jeszcze dwie taki co mi ich nie bedzie szkoda jak sie zniszczą bo były tanie

Cortina - też czaiłam się na tą butelkę TT i od tego sprzedawcy :tak: Mam tylko dylemat... zastanawiam się, czy ta butelka zmiesci mi się w podgrzewaczu AVENTa :baffled: Jak już paczuszka dojdzie do Ciebie, mogłabyś zmierzyć jej średnicę w najszerszym miejscu? Chyba, ze kóras z pozostałych Lutówek ma już taką i mogłaby dokonać takiego pomiaru dla mnie :sorry: to bardzo bym prosiła :sorry:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry