reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Domi to koteczek :-)

Mamusiam
a bylas w smyku ? moze na sklepie sa one przecenione, ja curce ostatnio kupowalam swetrki z 50 zl na 35 przecenione ;-) w necie byly drozsze niz na sklepie wiec warto zagladac do smyka :-) za bluzke z dinusiem dalam cale 11 zl ;-) wiec promocja byla bardzoooo fajna tylko za pozno ja namierzylam :-(

Oluna ale to inna przecena, bo po wlozeniu ciuszka do koszyka nie odejmuje juz 35 % ;-) ta z 35% od ceny jzu promocyjnej byla do poniedzialku do 8.59 :-)

Ostatnia edycja:
Oluna ale to inna przecena, bo po wlozeniu ciuszka do koszyka nie odejmuje juz 35 % ;-) ta z 35% od ceny jzu promocyjnej byla do poniedzialku do 8.59 :-)

Widać, że wiele osób skorzystało, bo jak przejrzałam dział dziewczynek z tego linka co wkleiłam to tam już praktycznie wszystkie ciuszki niedostępne.

Ale nic to, ja i tak mam już tyle rzeczy, że nie powinnam nic więcej kupować, więc może to i dobrze :-D

Moje dzisiejsze łupy:-)

Załączniki

• DSCN0200.jpg
    DSCN0200.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN0201.jpg
    DSCN0201.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN0202.jpg
    DSCN0202.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCN0203.jpg
    DSCN0203.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 36
smoniczka, słodkości nakupowałaś:tak:
ja kupiłam ostatnio w smyku 5ciopak bodziaków za 30zł i w tesco skarpetki. Dostałam też od koleżanki zestaw do pielęgnacji kruszynki:-)

Załączniki

• DSC_0284.jpg
    DSC_0284.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0282.jpg
    DSC_0282.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0283.jpg
    DSC_0283.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
kasiadz, ja też słyszałam, że dużo się tego używa ale sama doświadczenia nie mam więc nie wiem, wszystko się okaże:rofl2:to opakowanie które dostałam ma chyba 400 ml, zacznę od używania tych mniejszych, jeśli uznam, że nie zużyję dużego to oddam komuś, kto tego używa, bo z tego co wiem to drogi krem a szkoda żeby się zmarnował:tak:

my sudocrem to najmniejszy kupujemy z dwóch powodów. pierwszy to używany rzadko bo tylko przy odparzeniu.
drugi - jak jest długo otwarty to już nic nie daje i trzeba kupić nowy

reklama
układam trochę ubranka do szafek i stwierdziłam, że na bank nic nie zamierzam kupować, na pierwsze miesiące doliczyłam się 34 czapeczek :-D

Do góry