reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

ANIOŁECZEK, BELLA piękne zakupy:)

Oj dziewczyny szalejemy. ja to ciuchów dopiero mam!!!:szok: ale niektóre maleńkie a niektóre na roczne dziecko:-D no ale jak się kupuje za grosze i to doslownie to można szalec:)

reklama
domikcw no właśnie ja też mam całą stertę w różnistych rozmiarach i muszę je jakoś porozdzielać bo tak na prawdę nie wiem co mam w najmniejszym, a jak jestem w sklepie i chciałabym coś dokupić to się zastanawiam czy mi taki ciuszek potrzebny czy może takich już mam kilka :-)

Nie obraźcie się dziewczyny, ale ja wolę kupić mniej ale lepsze gatunkowo, w lumpku nigdy bym dziecku nic nie kupiła. Na żywo widziałam takei ciuszki u 2 koleżanek i średnio te ciuszki wyglądają. Takie moje zdanie:) Ale oczywiście każdy robi jak uważa:tak:Kocyk do wózka robi mi teściowa na drutach, może zrobi mi też taki ażurowy, cieńszy. Chcę kupić jeszcze jakiś duży, by Leoś miał też na późniejsze lata - bo zostało mi 150 zł z kasy, którą dostałam od babci na łóżeczko.

Smoniczka- gdzie kupujesz te worki próżniowe? I jak sie odsysa powietrze? trzeba mieć jakieś urządzenie?

Poli- ja dokładnie z tych samych powodów nie kupuję na allegro (no chyba że jakaś marka którą znam i widziałam w sklepie). Bo lubię dotknąć i wiedzieć jaka jakość.

W lumpeksach nie kupuję, bo nie umiem. Ale na pewno można tam znaleźć rzeczy dobre gatunkowo znanych firm.

Ostatnia edycja:
ja też te worki teraz kupiłam, bo jak się nie mieszczę w moje ciuchy, a wilgoć grasuje w mojej szafie, to chociaż tak zabezpieczę nienoszone ubrania... już raz mi zapleśniały ciuchy... teraz mam w szafie saszetki pochłaniające wilgoć i te worki :-D

a kombinezonik dla Antosia babcia mu kupiła :-) i 2 śpiochy i "sztruksy" :-) tu w Irlandii nie ma jako takiej zimy, to liczę, że długo go potrzebować nie będę :tak:

Załączniki

• DSC_0001.jpg
    DSC_0001.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_00011.jpg
    DSC_00011.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama
GNIDKA sliczny kombinezonik:)

POLI nikogo nie obrazasz:), ale nie oceniaj tego gdzie ktoś coś kupuje i czy jest jakiejś marki. nie kazdego stac na wszystko nowe i firmowe. a poza tym dzieciaki szybko rosna i to nie prawda, że ubranka z lumpków sa złej jakosci i zniszczone. maleńkie sa praktycznie nowe. czasami z metkami. trzeba patrzyc co się wybiera. u mnie w cucholandach sa praktycznie same firmowe ciuchy dla dzieci i jakośc jest super.
kiedyś też miałam zdanie takie jak Ty, że nigdy dziecku nie kupię ale zmieniłam zdanie. bu ciuchów dużo trzeba a sama wiesz jakie to drogie. a kasę wolę zainwestowac w wózek, łozeczko itd. ale to tylko moje zdanie:)

Do góry