reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Ja oszczedna jestem :rofl2: dwa i koniec a jak sie okaze ze malo dokupie, ciuchow tez duzo nie mam tym razem ;-) przy Mai mialam znacznie wszystkiego wiecej i w sumie sporo rzeczy niewykorzystalam bo mialam "ulubione" ktore wiecznie pralam, suszylam i zakladalam ;-) grosz do grosza i mozna nazbierac na jakas fajna mate, lezaczek czy dolozyc do czegos innego :-) to tylko moje zdanie :-)

Anioleczek no jakos mi sie wydawalo widocznie ze duzo bo ostatnio pokazywalas jakies 2 co kupilas i wkleilas stronke wczoraj z tym kocem z sercami i mowilas ze jeszcez polarowy chcesz z tej strony ;-)

reklama
Aniołeczku nieźle się obkupiłaś. Ubranka bardzo fajne:tak:

Bella śliczny zestawik zimowy dla malutkiej, a berecik dla Izy uroczy.:-)

A mam pytanie, jaki rozmiar kombinezonu kupujecie dziewczyny?

ja mam 0-1 mies. czyli 50-56 H&M i jest duzy tzn wg mnie jest ogromny :-) lalka chou chou do niego wchodzi i ma luzy na dlugosc ;-) ona ma ok 50 cm i jest bardziej do dziecka podobna niz chuda baby born, moja corka juz kazda lalke w kombinezon wsadzila, przetestowala :-)

Uwaga :D
Kupiłam moje 1 skarpetki dla dzidzi :D:D i nie bede sie patrzec czy mąz mówi ze jeszcze za wczesnie, jak bede miała kase to postaram sie z takich pierdołków cos pokupic :)

ja polecam taki kombinezon jak śpiworek w nóżkach, dół można odpiąć i jest sama kurteczka, jak zimno to zakłada się z dołem a i rozmiar spokojnie można kupić trochę większy i na dłużej starczy. Ja dla Tośki od początku miałam 62 i przechodziliśmy w nim od porodu (października) do kwietnia:tak:, a młoda jak się urodziła miała 56 cm:-)

reklama
Za kombinezonem chyba też będę musiała się rozejrzeć bo mam jeden, ale duży chyba na 72 czy jakoś tak.

A dzisiaj w lidlu kupiłam worki próżniowe, żeby trochę ogarnąć narastającą ilość ciuszków, ale nie wiem jak ja patrzyłam, że wzięłam dwa strasznie duże 120x90 :wściekła/y: były jeszcze 100x60 w dwupaku i jakoś mnie tak chyba zaślepiło, że zamiast tych małych wzięłam dwa kolosy ech.

Ostatnia edycja:
Do góry