reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
ten nie jest polarowy:) to taka bardziej kołderka grubsza bawełniano polarowa z ovatą w środku:) a polarowy no cóż kasiu tu - na tej samej stronie jest taki który mi sie podoba i go kupię i kosztuje 19 zł:)

Aj! Jak szaleć to szaleć :-D przy pierwszym mogę :tak: nie jest co prawda najtańszy ale i Marcinowi się podoba więc to wyczyn,że znaleźliśmy coś co obojgu się podoba.

My na szczęście mamy podobny gust z moim mężem i podoba nam sie to samo:) My też pierwsze, a ja to przesadzam z zakupami troszkę chyba.:) Własnie dzwonił tato- wiezie mi z anglii kolejne 2 komplety...

prawda jest taka że jak bym miała kase to tez bym kupowała to co mi się podoba, to co jest fajnym gadżetem ale można bez tego się obyć, mase ciuszków itp... bo takie zakupy sprawiają wielką frajdę:) a teraz to konieczność kupna podwójnego wózka mnie przytłacza bo tanie one nie są, ale co zrobic

jejku jakie świetne te kocyki, na pewno wykorzystam Wasze pomysły i zamówię któryś z tych co pokazałyście:-)tylko jak tu się zdecydować:-D

co do ciuszków ciążowych to pomału moje dwie pary spodni na gumce zaczynają być przyciasnawe - zostały mi jedne sztruksy na gumce i jedne jeansy z panelem, ale ich nie lubię:baffled: ostatnio kupiłam sobie sweterek w h&m z dużym golfikiem pasuje i do spodni i do legginsów:tak: mam tylko nadzieję, że moja kurtka zimowa będzie pasować...

aniołeczek ale szalejesz! fajnie ciuszki upolowałaś:-)
na_cik śliczne te sówki:tak: tylko ta cena:baffled:

co do kocyków to na szczęście mam po dziewczynkach nie tylko różowe:-D kilka polarkowych się znajdzie na zimowe dni:tak:

ja też zaszalałam, tak się licytowałam na allegro, że wygrałam:-D mam nadzieję, że ciuszki będą warte swojej ceny - 40 szt za 132 zł - kaskę wpłaciłam i czekam na przesyłkę:tak:

a z nowych rzeczy dla Jaśka kupiłam body z H&M, bluzeczkę z krótkim rękawem, granatowe sztruksowe spodenki i bawełniane spodenki - jak znajdę chwilę to porobię zdjęcia i też się pochwalę:-D

troszkę Wam zazdroszczę tych zakupów - ja dalej posiadam NIC, zbieram sie powoli ale niestety najpierw muszą mi szafę zrobić żebym miała gdzie te wszystkie przecudne ubranka włożyć. Pozwólcie więc że oko będe cieszyć Waszymi zdobyczami :-)
Swoją drogą ja chyba zrobie zakupy przez neta -szkoda bo to nie taka frajda jak na żywo ale każde wejście do sklepu na dłużej niż 10 min. równa się z zawrotami, wymiotami i wszystkimi innymi dolegliwościami :baffled:

reklama
ten nie jest polarowy:) to taka bardziej kołderka grubsza bawełniano polarowa z ovatą w środku:) a polarowy no cóż kasiu tu - na tej samej stronie jest taki który mi sie podoba i go kupię i kosztuje 19 zł:)

a po co ci tyle kocy kochana jeśli mogę zapytać :-) ?

Ja stwierdzam ze trzeba się ograniczyć w kupowaniu ciuchów i gadżetów a dołożyć do porządnego fotelika samochodowego czy wózka ;-) ale to tylko taka tam moja teoria, tym razem rozsadniej podchodze do tematu ;-) tez mysle ze znajomi/rodzina jak przyjda poznac dzidziusia to przyniosa fanty hihihi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry