reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

w H&M sa fajne staniki na ciaze i dokarmienia bo sie odpina miska, co wazne dla moich cyckow sa sztywne ! bo na takie zwykle bawelniane laktacyjne nie moge patrzec !
te w H&M za 59zl sa jasny fiolet i czarny :-) musze nabyc !

reklama
co do ubrań ciążowych mam kilka par spodni, tylko 2 pary kupiłam nowe w sklepie, reszta na allegro używane;-) nie zamierzam zaopatrywać się już w żadne ciążowe ubrania, ponieważ do pracy już nie chodzę, więc mogę ubierać się jak mi się podoba:-) co do zimowej kurtki czy płaszcza to na pewno coś kupię, ale w rozsądnej cenie, jakiś miesiąc temu byłam na zakupach i widziałam fajny płaszczyk odcinany pod biustem i szerszy w brzuszku, tylko nie pamiętam w jakim sklepie:rofl2:a taki płaszcz to i po ciąży można wykorzystać albo sprezentować komuś:tak: na strychu mam kurtkę zimową, której wcześniej nie nosiłam bo była na mnie za duża i muszę się tam udać i jej poszukać, może teraz się w nią zmieszczę, a może wystarczy mi do końca ciąży i nie będzie potrzeby szukania nowej;-)

co do ciążowych rzeczy- mam tylko spodnie z panelem w liczbie sztuk jedna:) mieszczę sie jeszcze w jedne spodnie sprzed ciaży i leginsy wiec tak sobie chodzę. do tego zawsze lubiłam takie długie swetry wiec mam ich kilka i wystarczą na okres ciazy też, bo nie są zbyt obcisłe, raczej mają lużny fason.
Kurtka... mam płaszczyk odcinany powyżej pasa wiec powinien być ok i kustka też ma sporo luzu wiec i w nią mam nadzieję sie mieścić choć do grudnia:)
Ewentualnie zacznę podbierać rzeczy z szafy mojej mamy:)

ja mam jedne spodnie ciazowe i nic wiecej :-)
mieszcze sie w swoje dzinsy, swtery mam rozpinane wiec zapinam 2 guziki i wygladaja ok ;-) koszulki przed ciazowe sie rozciagaja bo bawelna wiec daje rade :-)

mi tam szkoda kasy na ciążowe ciuchy, kurtkę miałam zamiar w lumpach kupić ale siostra dała mi płaszczyk który powinien być ok. Jak dla mnie szkoda pieniędzy na kilka miesięcy, tym bardziej że przy dziecku tyle wydatków

Dziewczyny, ja z ciążowych ubrań mam tylko 2 pary rajstop i legginsy. Co do kurtki- pisałam, że szukam właśnie takiej, która jest ciążowa= nie ciążowa, którą ponoszę też potem. Ja nie mam od kogo pożyczyć, więc muszę kupić.

dziewczyny powinnam mieć zakaz wychodzenia z domu! zobaczcie co znów przyniosłam- wszystko kosztowało 29zł:)

Załączniki

• DSC02970.jpg
    DSC02970.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02971.jpg
    DSC02971.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry