reklama
agaod
Fanka BB :)
co do ubrań ciążowych mam kilka par spodni, tylko 2 pary kupiłam nowe w sklepie, reszta na allegro używane;-) nie zamierzam zaopatrywać się już w żadne ciążowe ubrania, ponieważ do pracy już nie chodzę, więc mogę ubierać się jak mi się podoba:-) co do zimowej kurtki czy płaszcza to na pewno coś kupię, ale w rozsądnej cenie, jakiś miesiąc temu byłam na zakupach i widziałam fajny płaszczyk odcinany pod biustem i szerszy w brzuszku, tylko nie pamiętam w jakim sklepiea taki płaszcz to i po ciąży można wykorzystać albo sprezentować komuś na strychu mam kurtkę zimową, której wcześniej nie nosiłam bo była na mnie za duża i muszę się tam udać i jej poszukać, może teraz się w nią zmieszczę, a może wystarczy mi do końca ciąży i nie będzie potrzeby szukania nowej;-)
anioleczek12341
co do ciążowych rzeczy- mam tylko spodnie z panelem w liczbie sztuk jedna mieszczę sie jeszcze w jedne spodnie sprzed ciaży i leginsy wiec tak sobie chodzę. do tego zawsze lubiłam takie długie swetry wiec mam ich kilka i wystarczą na okres ciazy też, bo nie są zbyt obcisłe, raczej mają lużny fason.
Kurtka... mam płaszczyk odcinany powyżej pasa wiec powinien być ok i kustka też ma sporo luzu wiec i w nią mam nadzieję sie mieścić choć do grudnia
Ewentualnie zacznę podbierać rzeczy z szafy mojej mamy
Kurtka... mam płaszczyk odcinany powyżej pasa wiec powinien być ok i kustka też ma sporo luzu wiec i w nią mam nadzieję sie mieścić choć do grudnia
Ewentualnie zacznę podbierać rzeczy z szafy mojej mamy
kasiadz
mi tam szkoda kasy na ciążowe ciuchy, kurtkę miałam zamiar w lumpach kupić ale siostra dała mi płaszczyk który powinien być ok. Jak dla mnie szkoda pieniędzy na kilka miesięcy, tym bardziej że przy dziecku tyle wydatków
poli0105
Dziewczyny, ja z ciążowych ubrań mam tylko 2 pary rajstop i legginsy. Co do kurtki- pisałam, że szukam właśnie takiej, która jest ciążowa= nie ciążowa, którą ponoszę też potem. Ja nie mam od kogo pożyczyć, więc muszę kupić.
anioleczek12341
poli0105
dziewczyny powinnam mieć zakaz wychodzenia z domu! zobaczcie co znów przyniosłam- wszystko kosztowało 29zł
super zdobycze
reklama