reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

w H&M sa fajne staniki na ciaze i dokarmienia bo sie odpina miska, co wazne dla moich cyckow sa sztywne ! bo na takie zwykle bawelniane laktacyjne nie moge patrzec !
te w H&M za 59zl sa jasny fiolet i czarny :-) musze nabyc !

reklama
co do ubrań ciążowych mam kilka par spodni, tylko 2 pary kupiłam nowe w sklepie, reszta na allegro używane;-) nie zamierzam zaopatrywać się już w żadne ciążowe ubrania, ponieważ do pracy już nie chodzę, więc mogę ubierać się jak mi się podoba:-) co do zimowej kurtki czy płaszcza to na pewno coś kupię, ale w rozsądnej cenie, jakiś miesiąc temu byłam na zakupach i widziałam fajny płaszczyk odcinany pod biustem i szerszy w brzuszku, tylko nie pamiętam w jakim sklepie:rofl2:a taki płaszcz to i po ciąży można wykorzystać albo sprezentować komuś:tak: na strychu mam kurtkę zimową, której wcześniej nie nosiłam bo była na mnie za duża i muszę się tam udać i jej poszukać, może teraz się w nią zmieszczę, a może wystarczy mi do końca ciąży i nie będzie potrzeby szukania nowej;-)

co do ciążowych rzeczy- mam tylko spodnie z panelem w liczbie sztuk jedna:) mieszczę sie jeszcze w jedne spodnie sprzed ciaży i leginsy wiec tak sobie chodzę. do tego zawsze lubiłam takie długie swetry wiec mam ich kilka i wystarczą na okres ciazy też, bo nie są zbyt obcisłe, raczej mają lużny fason.
Kurtka... mam płaszczyk odcinany powyżej pasa wiec powinien być ok i kustka też ma sporo luzu wiec i w nią mam nadzieję sie mieścić choć do grudnia:)
Ewentualnie zacznę podbierać rzeczy z szafy mojej mamy:)

ja mam jedne spodnie ciazowe i nic wiecej :-)
mieszcze sie w swoje dzinsy, swtery mam rozpinane wiec zapinam 2 guziki i wygladaja ok ;-) koszulki przed ciazowe sie rozciagaja bo bawelna wiec daje rade :-)

mi tam szkoda kasy na ciążowe ciuchy, kurtkę miałam zamiar w lumpach kupić ale siostra dała mi płaszczyk który powinien być ok. Jak dla mnie szkoda pieniędzy na kilka miesięcy, tym bardziej że przy dziecku tyle wydatków

Dziewczyny, ja z ciążowych ubrań mam tylko 2 pary rajstop i legginsy. Co do kurtki- pisałam, że szukam właśnie takiej, która jest ciążowa= nie ciążowa, którą ponoszę też potem. Ja nie mam od kogo pożyczyć, więc muszę kupić.

dziewczyny powinnam mieć zakaz wychodzenia z domu! zobaczcie co znów przyniosłam- wszystko kosztowało 29zł:)

Załączniki

• DSC02970.jpg
    DSC02970.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC02971.jpg
    DSC02971.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry