reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Aniołeczku piękne ciuszki.

Ja z ciążowych rzeczy mam dżinsy i dwie koszulki z krótkim rękawem. Miałam nie kupować kurtki ale niestety będę musiała bo w płaszczyk za chwilę się nie zmieszczę a nie mam od kogo pożyczyć czy odkupić.

reklama
no właśnie kochana ja te sowy tak uwielbiam :-D sowy i koty jeśli chodzi o wzór zwierzęcy :tak: już jest mój! znaczy nie całkiem ale zapłacony...:happy2::-):cool2:

nie ważne,że z różowym ;-)

Bardzo ładny jest:) on jest kolorowy a tego różu jest nie wiele- to co na spodzie to nie widać:) śliczny. Ja po swój też sie wybiorę niebawem. tylko muszę poczekać na wypłatę bo wyczyściłam konto po ostatnich zakupach do cna:) Ja wybrałam turkus

jak ktos ma maszyne i troche zdolnosci krawieckich mozna samemu uszyc, material w swoy jest w JYSKU ;-) moje dziecko ma z niego apaszke :-) a te plusz miny do kupienia na allegro :-)

u nas młody najbardziej lubił zwykłe mięciutkie polarowe kocyki - inne się nie przyjęły :-D
no a cena 79zł to dla mnie też trochę za wysoka. powiem, że wolałabym kupić za to takie 3 z biedronki co były bo tego nigdy za wiele przy dziecku... a kupi się jeden drogi, pójdzie do prania i co? a są dzieci, które się od kocyków uzależniają hehe

reklama
Do góry