reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Aniołeczku piękne ciuszki.

Ja z ciążowych rzeczy mam dżinsy i dwie koszulki z krótkim rękawem. Miałam nie kupować kurtki ale niestety będę musiała bo w płaszczyk za chwilę się nie zmieszczę a nie mam od kogo pożyczyć czy odkupić.

reklama
no właśnie kochana ja te sowy tak uwielbiam :-D sowy i koty jeśli chodzi o wzór zwierzęcy :tak: już jest mój! znaczy nie całkiem ale zapłacony...:happy2::-):cool2:

nie ważne,że z różowym ;-)

Bardzo ładny jest:) on jest kolorowy a tego różu jest nie wiele- to co na spodzie to nie widać:) śliczny. Ja po swój też sie wybiorę niebawem. tylko muszę poczekać na wypłatę bo wyczyściłam konto po ostatnich zakupach do cna:) Ja wybrałam turkus

jak ktos ma maszyne i troche zdolnosci krawieckich mozna samemu uszyc, material w swoy jest w JYSKU ;-) moje dziecko ma z niego apaszke :-) a te plusz miny do kupienia na allegro :-)

u nas młody najbardziej lubił zwykłe mięciutkie polarowe kocyki - inne się nie przyjęły :-D
no a cena 79zł to dla mnie też trochę za wysoka. powiem, że wolałabym kupić za to takie 3 z biedronki co były bo tego nigdy za wiele przy dziecku... a kupi się jeden drogi, pójdzie do prania i co? a są dzieci, które się od kocyków uzależniają hehe

reklama
Do góry