reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

A oto, co mój małżonek kupił Naci na Dzień Kobiet...:-p:blink::shocked2:
Sukienka:
scsxn4.jpg

A to już mój wybór.
Bluzeczka, rozmiar 86.
104gbjm.jpg

Książeczki, polowałam na nie od jakiegoś czasu. Tanie, jak barszcz, 3.60zł za szt.
w2er6d.jpg

No i skarpetki, są zajefajne, Nacia uwielbia łapać te krowy.
24nfsiu.jpg

reklama
Moniko, to wklejaj fotki, chętnie zobaczę takie malusie buciki;-):-). A jak kolor???
Nacia ma na razie tylko kapciuszki, rozmiar 19.
A to jest ten komplet, o którym chyba pisałam na wątku głównym, kupiony na allegro. Jestem nim zachwycona:cool2:, tylko bluzeczka ma za długie rękawki:baffled:, choć spódniczka jest w sam raz, najwyżej dokupię na teraz jakąś inną bluzeczkę np. białą, lub różową, ale gładką.

2dh90mb.jpg

hohohoo no to pieknie ubieracie swoje niewiasty:-D:-D;-);-)

a to nasze pierwsze prawdziwe buciory...tatus robil fotki na spacerku

My dzis zakupiliśmy 4 książeczki i do kapieli zestaw Fishera :-) ksiazeczki takie ze wklejone sa rozne tkaniny i mozna dotykac futerka piasek pióra itp :-D super Mili sie zakochala!!!

978-83-7512-518-4.jpg

978-83-7512-519-1.jpg

i jeszcze obrazki z małymi stworzonkami,o Noddym i słownik rocznego dziecka!!! Mila uwielbia książki!!!

reklama
sliczne te wszystkie ubranka buciki i ksiazeczki

ja wczoraj zakupilam juz takie pozadne buciki takie na dwor i jak tylko kubie zalozylismy to sam tak smiga ze szok , jeszcze kupilam szelki do chodzenia smiesznie to troszke wyglada jak ide z kuba na tych szelkach ale chociaz plecy nie bola i bezpiecznie bo go trzymam caly cazas w razie gdyby lecial to nie upadnie

moze jutro wkleje foty

Do góry