reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

pysia olcia sliczne ciuszki:tak::-D:tak:
a ja chicialm jakas kreacje na te pierwsze urodziny zakupic ale zrobilam porzadek w Emilci garderobie i wygrzebalam ciuszki na 80 ktore juz jej pasuja a jeszcze nie nosila wiec cos wybiore na te imprezke:tak:chyba ze cos mnie powali z nog i zakupie specjalnie na te okazje:tak:stroj ksiezniczki i inne odpada bo sa duze nie widzialam na bejbiki:-(

reklama
Hej kochane sliczne wszystkie ciuszki
Pysia sliczny ten komplecik i buciki też fajniusie :)

Olcia kurteczka bardzo mi sie podoba :)
Szmina super ciuszki a buciczki to porpostu cudne :) i super Emilcia wyglada w czapecce :)

Hej!
ja przyznam szczerze że dużo ciuszków kupuję swojej córci w komisie z ubrankami- można tam znaleźć śliczne rzeczy za 5 czy 10 zł. Zaglądam także do sklepów typu second hand, tam można kupić prawdziwe skarby za grosze. Tam właśnie kupiłam córce kombinezon na zimę za 10 zł (mała nosiła go 2 miesiące i wyrosła i trzeba było następny kupić). Jeśli chodzi o sklepy to dużo ubranek kupuję w Smyku, zwłaszcza na przecenie. Ostatnio kupiłam w tym sklepie 2 bluzy z kapturem, bojówki, sztruksy, sukienkę, 3 t-shirty i sandałki ze skórki i za wszystko zapłaciłam tylko 200zł. Polecam w tym sklepie odzież firmy COOl CLUB- świetna jakość i dobrze się nosi.
Teraz poszukuję butów dla córki. Mam już 2 pary sandałek na lato firmy Bartek zakupionych w Smyku na przecenie (po 30zł za sztukę), ale nie mogę nigdzie kupić butków na teraz w rozmiarze 18. Może polecicie jakieś sklepy, w których znajdę taką rozmiarówkę

Wszystkie ciuszki i zabaweczki super!!!

Moniczko i co corwczka napewno zadowolona z baniek :tak:Nikodem probuje zawsze zlapac :-D
Pysia sliczna sukienka i buciki tez :tak:
Olcia ta kurteczka boska i fajny ma ten kapturek :-)
Szminka no buciki sa przeslodkie poprostu!!! i reszta zakupkow tez oczywiscie :tak:

Moj M kupil ostatnio taka bluze ciepla polarkowa ale biala :baffled:juz widze jak szybko bedzie z ciastek upackana :-)

Hej!
Oglądałam wiosenną kolekcję w Deichmanie i jest nawet mała rozmiarówka tylko wszystkie modele mają strasznie spłaszczone przody i nawet dzieci z normalnym podbiciem będą miały problem z założeniem takich butów. Chyba że kupi się większy rozmiar a ja 19stki mam a teraz muszę koniecznie gdzieś zdobyć 18stki.

reklama
A rzeczywiscie Sami, Ala bardzo sie cieszy na widok baniek i probuje lapac. I zabawka aczek bardzo sie podoba bo mozna ja rozbierac na czesci i juz umie wkladac figurki w dziurki od spodu tylko nie odrozniaj jeszcze kasztaltow (ale bez przesady):tak:

Do góry