reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

pysia olcia sliczne ciuszki:tak::-D:tak:
a ja chicialm jakas kreacje na te pierwsze urodziny zakupic ale zrobilam porzadek w Emilci garderobie i wygrzebalam ciuszki na 80 ktore juz jej pasuja a jeszcze nie nosila wiec cos wybiore na te imprezke:tak:chyba ze cos mnie powali z nog i zakupie specjalnie na te okazje:tak:stroj ksiezniczki i inne odpada bo sa duze nie widzialam na bejbiki:-(

reklama
Hej kochane sliczne wszystkie ciuszki
Pysia sliczny ten komplecik i buciki też fajniusie :)

Olcia kurteczka bardzo mi sie podoba :)
Szmina super ciuszki a buciczki to porpostu cudne :) i super Emilcia wyglada w czapecce :)

Hej!
ja przyznam szczerze że dużo ciuszków kupuję swojej córci w komisie z ubrankami- można tam znaleźć śliczne rzeczy za 5 czy 10 zł. Zaglądam także do sklepów typu second hand, tam można kupić prawdziwe skarby za grosze. Tam właśnie kupiłam córce kombinezon na zimę za 10 zł (mała nosiła go 2 miesiące i wyrosła i trzeba było następny kupić). Jeśli chodzi o sklepy to dużo ubranek kupuję w Smyku, zwłaszcza na przecenie. Ostatnio kupiłam w tym sklepie 2 bluzy z kapturem, bojówki, sztruksy, sukienkę, 3 t-shirty i sandałki ze skórki i za wszystko zapłaciłam tylko 200zł. Polecam w tym sklepie odzież firmy COOl CLUB- świetna jakość i dobrze się nosi.
Teraz poszukuję butów dla córki. Mam już 2 pary sandałek na lato firmy Bartek zakupionych w Smyku na przecenie (po 30zł za sztukę), ale nie mogę nigdzie kupić butków na teraz w rozmiarze 18. Może polecicie jakieś sklepy, w których znajdę taką rozmiarówkę

Wszystkie ciuszki i zabaweczki super!!!

Moniczko i co corwczka napewno zadowolona z baniek :tak:Nikodem probuje zawsze zlapac :-D
Pysia sliczna sukienka i buciki tez :tak:
Olcia ta kurteczka boska i fajny ma ten kapturek :-)
Szminka no buciki sa przeslodkie poprostu!!! i reszta zakupkow tez oczywiscie :tak:

Moj M kupil ostatnio taka bluze ciepla polarkowa ale biala :baffled:juz widze jak szybko bedzie z ciastek upackana :-)

Hej!
Oglądałam wiosenną kolekcję w Deichmanie i jest nawet mała rozmiarówka tylko wszystkie modele mają strasznie spłaszczone przody i nawet dzieci z normalnym podbiciem będą miały problem z założeniem takich butów. Chyba że kupi się większy rozmiar a ja 19stki mam a teraz muszę koniecznie gdzieś zdobyć 18stki.

reklama
A rzeczywiscie Sami, Ala bardzo sie cieszy na widok baniek i probuje lapac. I zabawka aczek bardzo sie podoba bo mozna ja rozbierac na czesci i juz umie wkladac figurki w dziurki od spodu tylko nie odrozniaj jeszcze kasztaltow (ale bez przesady):tak:

Do góry