witam...piszę właśnie swojego pierwszego posta....jestem zupełnie zielona w tym ale odnośnie tematu ja mam taką ogromną chęć kupić coś swojemu maluszkowi ale jestem dopiero w 6 tyg ciąży więc chyba lepiej nie zapeszać.....
reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
hana my z hm wbijamy siew 74 ale tylko gora a spodenki i body 80..ja cala letnio-wiosenna garderobe kupilam na 80 i mam nadzieje ze bedzie pasic teraz juz dzieciaczki tak szybko nie rosna
kasia slodko nunia wyglada i widac ze trafilas w jej gust bo jaka zadowolona
sami my tez bucikow nie mamy i do poki Emilka nie zacznie ladnie samodzielnie chodzic nie bede kupowalado wozka moga byc takie jakie ma albo grube skarpety
kasia slodko nunia wyglada i widac ze trafilas w jej gust bo jaka zadowolona
sami my tez bucikow nie mamy i do poki Emilka nie zacznie ladnie samodzielnie chodzic nie bede kupowalado wozka moga byc takie jakie ma albo grube skarpety
młoda_mamusia
Fanka BB :)
a my pare dni temu zakupilismy taka kurteczke wiosenna taka jakby bluza polarkowa ale gruba a na to skompletowalam bezrękawnik , do tego czapeczka i to prawie wszystko w kolorach - czerwonym ja sobie takze zakupilam plaszcz wiosenny i buciki czerwone heheh tak smiesznie wyglądamy razem takie dwie czerwonki ,
kupilismy takze piłeczki rożne bo Kuba to jakiś pilkarz sie robi chodzi i kopie pilki a przy tym jaka radoche ma
buciki do chodzenia mamy a jakie rozmiary kupujecie bo my 21 jest w sam raz takie bardziej wioseno - lenie bedziemy musieli kupic 22 w sklepie stwierdzily panie a kupowalam butki miesiac temu ze jak na 10 miesieczne dziecko to duza noge ma ,
ciuszki kupuje na 96 niektore body to 86 zalezy jaka firma bo te rozmiaryu przerozne
kupilismy takze piłeczki rożne bo Kuba to jakiś pilkarz sie robi chodzi i kopie pilki a przy tym jaka radoche ma
buciki do chodzenia mamy a jakie rozmiary kupujecie bo my 21 jest w sam raz takie bardziej wioseno - lenie bedziemy musieli kupic 22 w sklepie stwierdzily panie a kupowalam butki miesiac temu ze jak na 10 miesieczne dziecko to duza noge ma ,
ciuszki kupuje na 96 niektore body to 86 zalezy jaka firma bo te rozmiaryu przerozne
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Julek tez nosi buciki rozmiaru 20/ 21 a ciuszki 80/86
Monika K-W
Fan(ka)
Amoreczku bardzo słodkie i gustowne ubranko
reklama
hajduga87
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny ! Może któras z was posiada wózeczek coneco solar ! Proszę o opinie . jak sie go prowadzi i do jakiego wieku dziecko tak mniejwiecej może w nim jezdzić ! A i czy podnóżek na którym dziecko stawia stupki niejest za wysoko i zabardzo w głąb wózeczka ! Proszę o opinie na priv lub hajduga87@interia.pl
Podziel się: