reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

witam...piszę właśnie swojego pierwszego posta....jestem zupełnie zielona w tym :) ale odnośnie tematu ja mam taką ogromną chęć kupić coś swojemu maluszkowi ale jestem dopiero w 6 tyg ciąży więc chyba lepiej nie zapeszać.....

reklama
Oj dziewczynki ale szalejecie :-) sliczne ubranka wszystkie :tak:
Kasia no slicznie sie coreczka prezentuje w nowej kurteczce i czapeczce ;-)
Haniu my mamy body i dresik z hm w rozmiarze 86 i sa w sam raz :tak:

A my bucikow jeszcze nie mamy :dry:

hana my z hm wbijamy siew 74 ale tylko gora a spodenki i body 80..ja cala letnio-wiosenna garderobe kupilam na 80 i mam nadzieje ze bedzie pasic :tak:teraz juz dzieciaczki tak szybko nie rosna
kasia slodko nunia wyglada i widac ze trafilas w jej gust bo jaka zadowolona:-D
sami my tez bucikow nie mamy i do poki Emilka nie zacznie ladnie samodzielnie chodzic nie bede kupowala:no:do wozka moga byc takie jakie ma albo grube skarpety:tak:

a my pare dni temu zakupilismy taka kurteczke wiosenna taka jakby bluza polarkowa ale gruba a na to skompletowalam bezrękawnik , do tego czapeczka :D i to prawie wszystko w kolorach - czerwonym ja sobie takze zakupilam plaszcz wiosenny i buciki czerwone heheh tak smiesznie wyglądamy razem takie dwie czerwonki ,

kupilismy takze piłeczki rożne bo Kuba to jakiś pilkarz sie robi chodzi i kopie pilki a przy tym jaka radoche ma

buciki do chodzenia mamy a jakie rozmiary kupujecie bo my 21 jest w sam raz takie bardziej wioseno - lenie bedziemy musieli kupic 22 w sklepie stwierdzily panie a kupowalam butki miesiac temu ze jak na 10 miesieczne dziecko to duza noge ma ,
ciuszki kupuje na 96 niektore body to 86 zalezy jaka firma bo te rozmiaryu przerozne

a ja kupilam takie cudo na chrzest Dawidka, ktory bedzie razem z jego urodzinkami robiony. No chyba bedzie wygladal wyjatkowo co???

Załączniki

• smoking2.jpg
    smoking2.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Cześć dziewczyny ! Może któras z was posiada wózeczek coneco solar ! Proszę o opinie . jak sie go prowadzi i do jakiego wieku dziecko tak mniejwiecej może w nim jezdzić ! A i czy podnóżek na którym dziecko stawia stupki niejest za wysoko i zabardzo w głąb wózeczka ! Proszę o opinie na priv lub hajduga87@interia.pl

Do góry