reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Smart, fajne buciki;-):-D. My na dwór jeszcze wcale nie mamy. Czekam na ustabilizowanie pogody, żebym wiedziała jakie buty kupić.

A narazie kupiłam trochę ciuszków na lato, z krótkim rękawkiem, oraz trochę bluzeczek i bodziaki.
Te 3 bluzeczki są z allegro. Nigdzie nie mogłam dostać białych, które by mi się podobały, więc został net. Białe są rozm. 80, a różowa 86.

reklama
szalejecie dziewczyny.... widac ze wiosna za pasem
cudne ubranka i buciory...
Pysiu a ty to wszystko na allgero?

Pysia-super ciuszki:-) Ja też jakiś czas temu kupiłam Basi kurteczkę i czapeczki na wiosnę, ale nie mogę nic wkleic, bo zdjęcia są w aparacie, a M zgubił urządzenie do wczytywania kart:no:

dziewczyny sliczne rzeczy zescie pokupowaly :tak:

ja co prawda zdjeciowek nie posiadam, moze cykne inna raza ... najbardziej jestem zadowolona z ostatnich zakupionych

bucikow, sa cudne, zlote i kosztowaly mnie majatek, ale sobie szybko wytlumaczylam ze zostana dla drugiego dziecka wiec cene trzeba dzielic przez dwa :laugh2: (75dolcow)

suknie balowa z disneya zlota, cos mnie wzielo na zloto no bo dla ksiezniczki to jakzeby inaczej :sorry:

i jeszcze z dysneya taki komplecik a'la mini mause- spodenki, bluzka z dlugim i fartuszek, wszystko czarno bialo czerwone w kropki, takie tam cudenka:tak:

ale bucikami to sie podjaralam, tak samo jak dla siebie i dla malej uwielbiam kupowac, juz 2 pary bucikow mam zamale i odstawilam do lamusa, a te nowe to rozmiar 130 mm :-) to juz jej 5 para, ciekawe ile jeszcze nakupie bom zboczona na tym punkcie, teraz mi sie marza dla niej kalosze i sztormiaczek coby latac jak pada po dworze i skakac po kaluzach :-)

u nas kapciuszki i buciki juz nabyte:tak:......jesteśmy gotowi do chodzenia:-D....

ja jestem troszke w szoku bo kupilam malemu pajaca do spania w hm na 86cm.....takie duze mi się to wydaje a normalnie pasi na niego -
jaką rozmiarówkę z hm używacie dla swoich?

Hana-ja dotychczas używałam rozmiaru 80, ale wczoraj dostałam od mojej mamy dla małej body z HM rozmiar 86 i też się zastanawiałam czy nie za duże:sorry2:

A to nasza nowa kurteczka wiosenna i czapeczka;-)

reklama
jakis czas temu kupilam komlecik rozmiar 74cm w HM i spodnie sa ok, ale w bluze ciezko sie rece wklada, przymala juz troche, a ubranka ze smyka 80cm sa akurat

Do góry