reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
oj dziewczynki nie ma lekko , wozek co prawda stoi ale jadna czesc nigdzie nie umiemy dopasowac, poza tym musimy dokupic pare srubek bo sie gdzies zawieruszyly :eek: , no a z racji ze jestesmy teraz bez zabojada to jestesmy z leksza uziemieni (stoi w warsztacie)
ale najwazniejsze, ze doszlo siedzonko i nosidelko , fajne to wszystko - i proste w obsludze;-)
a przy wozku to okreslenie anetki -puzzle jak najbardziej jest na miejscu:)

Ja też czekam na łóżeczko i już sie normalnie niemogę doczekać :tak:
Byłam teraz z mamusią na zakupkach i kupiłam pare ozdóbek wielkanocnych. Jestem ciekawa czy ten mój bąbelek będzie już z nami na święta - mam tylko nadzieje, że świąt nie będe musiała spędzić w szpitalu :baffled: ale dla dzidzi wszystko ;-)
Anusia_ch ja też kupiłam butelki Aventu - jedną większą i jedną mniejszą.

ja tez bym chciala byc na swieta w domciu, we trojke. Mama ma mi dokupic kilka bodow i czapeczke. Czekamy jesczze na 2 kocyki i 5 pieluch flanelowych. I mama kupila mi jeszcze duzy recznik bialy to chyba mi wystrczy bo mam 2 duze i jeden maly.:-)

Cześć kochane !!!

Sami ja też właśnie dzis kupiłam kilka ozdóbek wielkanocnych, bo nie mogłam się oprzeć i też bym chciała abyśmy byli już w domku we trójeczkę..:tak:

Aniu a jaką kupiłaś szczoteczkę, z naturalnego włosia czy sztuczną, miękką czy twardą, bo ja stałam i z pół godziny się zastanawiałam i wzięłam naturalną twardą, bo podobno coś z glówki powinna wyczesywać a te miękkie to chyba za bardzo mieciuśkie...
A wy jak myślicie dziewczynki???

A my właśnie dostaliśmy łożeczko od kuzynki męża. Jest w ogóle nie zniszczone i bardzo fajne - cieszę się ogromnie bo to zawsze jeden wydatek mniej - teraz tylko materac, pościel i sanie dla niemowlaka gotowe. :tak:

gratuluje mamusie nowych zdobyczy,
a ja dzis nabylam w koncu staniki do karmienia, bialy i czarny, ciesze sie ze mam jeden problem z glowy:cool2:

reklama
Madziallenka,
ja kupiłam szczotkę z miękkim włosiem firmy Canpol babies. Jak moja starsza córcia sie urodziła to miałam dla niej tez taką z miękkim włosiem. Dzieci przeważnie mają ciemieniuchę i można taką szczoteczką wyczesywać łuski z główki. Podobno te z twardym włosiem są polecane dla starszych dzieci (przynajmniej tak jest napisane na opakowaniu mojej szczotki i tak wynika z mojego doświadczenia) ale najlepiej sama się przekonasz. Zawsze mozna przeciez kupić nową szczotkę:tak: .

Do góry