reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

no nareszcie doszlo nosidelko,torba podreczna i maxi cosi
fajne fajne !!! Wczoraj zabralismy sie za skladanie wozka ,nie kupowalismy nowego bo dostalam malo uzywany po synu od mojego brata - no ale wozek siedzial w piwnicy zapakowany w folie wiec wypadalo go rozebrac na czesci pierwsze wyszorawac i poprac ....z tym nie bylo problemu ale teraz poskladac go :eek: nie jest lekko ,
dzis jak wrocimy od lekarza ciag dalszy lamiglowki- co do czego przypiac ,dopiac itp
na dodatek tesciowa wsadzila do pralki bude z wozka , i nie zauwazyla ze w srodku idzie taka plastykowa rorka , no i oczywiscie sie zlamala:wściekła/y: teraz musimy cos wykombinowac w zastepstwie ehhhh

reklama
Majkam i jak tam dalas rade ?
Mona ja mam rowniez te posciel.
a mi przyszedl dzisiaj laktator - i znowu sie usmialam bo to kolejna rzecz polska - zamawiam w Niemczech a przychodza polskie rzeczy:-)- wozek, karuzela, wanienka itd:-D

ja mam taką pościel jak anetka tylko że zieloną i taką jak hana chyba w żyrafki ale kupowałam w sklepie i prałam normalnie w praleczce także nie ma problemu a potem było praswanko i wszytsko jest eleganckoo :-)

aaa ja mam baldachim :-) bardzo mi się podobają łóżeczka z baldachimem no ale narazie łóżeczko rozłożone i sam stelarz na baldachim hehe kawał druta hehe

Monika,
ja uprałam swoją pościel w pralce, łącznie z ochraniaczem i przybornikiem. Wszystko potem wyprasowałam i tylko czekam kiedy położę to do łóżeczka:tak: .
A poniżej moje ostatnie zakupki - butelka AVENT, szczoteczka z grzebykiem, gaziki wyjałowione i sól fizjologiczna.
Uff... to chyba narazie wszystko:-)

reklama
Do góry