reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

LASTRADA - dobry pomysl z powieszeniem tego przybornika z przodu ;-)
Tak wiec dziewczyny jak tylko cos kupicie od razu sie chwalcie....:-)

A ogladalyscie np wanienki??? Ja to najpierw myslalam o takiej na rozkladanym stelazu, wydawalo mi sie ze to bedzie poreczne...Ale ostatnio postanowilismy obejrzec to na zywo, ogladalismy takie w Smyku.....i wiecie co, ten stelaz strasznie jest niestabilny, caly sie chwieje.....chyba juz takiego nie chce, bo bede sie bala, ze mi sie przewroci..... :szok:

reklama
Ja tez w te zabobony nie wierze. A łóżeczko i wózek planujemy kupić tak w marcu.
Wiki rzeczywiście opłaca się to łóżeczko kupić i pościel do niego też jest bardzo ładna.
To kolejne zdobycze dla mojego synka:

ANETA wanienka super!

widze SAMI ze podobaja ci sie dzinsowe wdzianka, ja tez na takie poluje :tak:
kurcze zalamuje mnie to troche jak sobie pomyslec ile jeszcze musze kupic gadzetow a 3 miechy nawet niewiadomo kiedy zleca, a faceci macie racje to tak sobie do tych zakupow, ich glownie ceny interesuja, moj np jest daltonista i wszystko by chcial w zyciu zolte :baffled:

ANETA masz rację ta wanienka to rewelka, ja oglądam ja prawie codziennie i się poważnie nad nia zastanawiam, aczkolwiek mók M mówi, że to czysta rozpusta:happy: . Moze i ma trochę racji:-(

ja bym chciała wanienkę na stelażu (bo nie mam gdzie ustawić), i żeby miała wężyk do spuszczania wody, ta jest super ale rego nie ma (chyba że jakiś stelaż standardowy psauje)

reklama
my wanienke mamy taka zwyklo po kamyku..alepolje na taka z poleczkami i pzrewijakiem i odrazu wezykiem do spuszczania ogladalismy w hurtowni i super to jest tyle ze kurcze kolejny mebel to postawienia a pokoik maly :-D
ja wczoraj dostalm jedna zmiane poscieli kolderke i podusie ..w misie jakie to wszsytko slodkie potem zrobie zdjecie to wkleje ...a co do zabobon to mi mama tez ciagle gada i gada ze za wczesnie ale kiedy potem wszsytko w jeden m-c nierealne

Do góry