reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

LASTRADA - dobry pomysl z powieszeniem tego przybornika z przodu ;-)
Tak wiec dziewczyny jak tylko cos kupicie od razu sie chwalcie....:-)

A ogladalyscie np wanienki??? Ja to najpierw myslalam o takiej na rozkladanym stelazu, wydawalo mi sie ze to bedzie poreczne...Ale ostatnio postanowilismy obejrzec to na zywo, ogladalismy takie w Smyku.....i wiecie co, ten stelaz strasznie jest niestabilny, caly sie chwieje.....chyba juz takiego nie chce, bo bede sie bala, ze mi sie przewroci..... :szok:

reklama
Ja tez w te zabobony nie wierze. A łóżeczko i wózek planujemy kupić tak w marcu.
Wiki rzeczywiście opłaca się to łóżeczko kupić i pościel do niego też jest bardzo ładna.
To kolejne zdobycze dla mojego synka:

ANETA wanienka super!

widze SAMI ze podobaja ci sie dzinsowe wdzianka, ja tez na takie poluje :tak:
kurcze zalamuje mnie to troche jak sobie pomyslec ile jeszcze musze kupic gadzetow a 3 miechy nawet niewiadomo kiedy zleca, a faceci macie racje to tak sobie do tych zakupow, ich glownie ceny interesuja, moj np jest daltonista i wszystko by chcial w zyciu zolte :baffled:

ANETA masz rację ta wanienka to rewelka, ja oglądam ja prawie codziennie i się poważnie nad nia zastanawiam, aczkolwiek mók M mówi, że to czysta rozpusta:happy: . Moze i ma trochę racji:-(

ja bym chciała wanienkę na stelażu (bo nie mam gdzie ustawić), i żeby miała wężyk do spuszczania wody, ta jest super ale rego nie ma (chyba że jakiś stelaż standardowy psauje)

reklama
my wanienke mamy taka zwyklo po kamyku..alepolje na taka z poleczkami i pzrewijakiem i odrazu wezykiem do spuszczania ogladalismy w hurtowni i super to jest tyle ze kurcze kolejny mebel to postawienia a pokoik maly :-D
ja wczoraj dostalm jedna zmiane poscieli kolderke i podusie ..w misie jakie to wszsytko slodkie potem zrobie zdjecie to wkleje ...a co do zabobon to mi mama tez ciagle gada i gada ze za wczesnie ale kiedy potem wszsytko w jeden m-c nierealne

Do góry