reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
...a ja raczej jasniejszy.......Igor mial biało zielony i dobrze sie spisal........nie wiem czemu ale caly czas wybieram mu jasne ubranka...mam wrazenie ze jasne to takie dzieciece :)

Mi sie podoba bardziej ciemniejszy Pysiu ale nie dlatego ze pryktyczniejszy i sie bedzie mniej brudzil tylko tak jakos fajnie ten ciemny wyglada, my mielismy jasny niebieski i tez byl super :-)

a dzisiaj pojedziemy chyba kupic Nikusiowi spodnie i kurtke przeciwdeszczowe bo widzialam w promocji w jednym sklepie :tak: a zaniedlugo deszczowych dni wiecej bedzie to sie pewnie przyda.

dziewczyny z niemiec jesli macie kolo siebie sklep u nazwie kik to tam wlasnie sa w promocji za kurtke i spodnie 5 ojro a tak to sa duzo drozsze wszedzie :tak:

PYSIU - ja tak samo jak SMART wybralabym jasniejszy :tak:
Tez nie lubie dzieciaczkow w ciemnych kolorach....a juz szczegolnie taki calkiem malenkich :sorry2:
A ja tez wlasnie musze poszukac jakiegos kombinezonika...tylko nie mam pojecia czy 62 bedzie ok :confused: Fajne te co wkleilas.....tylko nie sa dzielone miedzy nozkami chyba....i nie da sie wlozyc malucha do fotelika :dry:

PYSIU - ja tak samo jak SMART wybralabym jasniejszy :tak:
Tez nie lubie dzieciaczkow w ciemnych kolorach....a juz szczegolnie taki calkiem malenkich :sorry2:
A ja tez wlasnie musze poszukac jakiegos kombinezonika...tylko nie mam pojecia czy 62 bedzie ok :confused: Fajne te co wkleilas.....tylko nie sa dzielone miedzy nozkami chyba....i nie da sie wlozyc malucha do fotelika :dry:

No tak, to mamy przewagę ciemniejszego, a ja chciałam jasny :sorry2::-p:baffled:, a tylko Smart i Anetce się podobało - no nic, coś jeszcze wymyślę :-D:tak:.
Aneta, ten kombinezon rzeczywiście nie jest dzielony między nóżkami :no:, ale w sumie to będzie na spacery wózkiem, bo jak do fotelika, to ja mam taką gondolkę i ją też można pasami jakoś przypiąć :tak:. Wiem, wiem, że to nie dobrze, ze nie w foteliku będzie dzidzia, ale i tak jeździć za dużo nie będziemy, a w takim to chyba i cieplej mu będzie i wygodniej. A ja kupuję rozm. 62.

ten kombinezon ma zdaje sie taka dziurke, zeby pasy od fotelika przelozyc

PYSIA bez urazy, blisko, daleko, duzo, malo, bez roznicy, wszystko sie moze zdazyc (oby nie !!), ja jestem za wozeniem wylacznie w fotelikach, gondolki moze sa wygodniejsze dla dzieci, moze sa przystosowane do montowania w samochodach, ale nie daja tyle bezpieczenstwa co fotelik ... a jak widze mamuske, co trzyma malucha na kolanach, to az mnie skreca

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta, jaki rozmiar pościeli i kołderki kupowałaś do tego łóżka dla Kuby?? :sorry2::baffled::rofl2: Bo jak wiesz, ja też je mam i szukałam na allegro jakiejś większej kołdry i nie bardzo coś znalazłam :no::zawstydzona/y::-( i w końcu chyba kupię 130x100, ten standard, co to mam taką po Naci i teraz dla drugiego bobasa będzie :-), a dla Natki chciałam większą, co by na potem było, ale nic nie znalazłam :zawstydzona/y::-(.

Do góry