reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

kasia my nie potrzebowalismy na plaze extra wozka bo mielismy ja pod nosem:tak::-Dnie kupilismy tez nowego bo nasz sie super sklada a typowe parasolki od 18 m-ca wedlug znawcow tematu:tak:czy mowiac parasolka masz na mysli mozliwosc zlozenia wozka czy cos inego?czyli wozeczek bedzie tez sie rozkladal do pozycji pollezacej?bo dla mnie parasolka to taki wozek jak na zdjeciu:tak:
mktosia fajne zakupy i widze ze M nie marudzil na kaske:tak::-Dakcesoria rowerowe super my dopiero sie przymierzamy do kupna porzadnychz rowerow:tak:a ten plecak ze stelazem tez ogladalismy ale dosyc kosztowny wydatek no i odpuscilismy sobie ale u was wedrownikow to mus:tak::-D;-)

Emilka uwielbia bujane koniki:-Dw sklepie musi nan kazdego wsiasc,musimy zakupic:tak:

Załączniki

• wozek parasolka (Small).jpg
    wozek parasolka (Small).jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Szminka-nie chodzi tylko o to, żeby to był wózek na plażę, ale bardziej o to, żeby nie zajmował tyle miejsca w samochodzie... Bo ten nasz to połowę bagażnika zajmuje, a gdzie reszta rzeczy:confused: Chciałabym taki wózek z rozkładanym oparciem-co prawda Basia rzadko już śpi w wózku, ale jakby jej się zdarzyło, to można rozłożyć:tak:
Ktosia-takie nosidełka to świetna sprawa, my mamy te do przodu zakładane, ale już dawno jest nieużywane (niby do 12 kg-a Basia waży dopiero 9, więc na upartego;-)) A M wczoraj kupił fotelik na rower, tylko musimy jeszcze małej kask sprawić i heja na rower:blink:

no kasia to na rower to zajebista sprawa :tak:

szmina no wlasnie m nie chcial na wozki zagladac :dry: przetrzymuje mnie a zamydla oczy kupujac pileczki gumowe za 5 zeta

a nosidlo trafilismy super okazyjnie... ja wiem chyba nie wiecej niz 150 zl wychodzi--- totalny fuks.. najpier taki najdrozszy patrzymy to z 1300 sek.. potem obok bylo to nasze za 800 czarne... a pani pokazuje nam takie jaskrawo zielone co to niby nikt nie chce kupic :sorry2: i za 350 sek jakos tak nam sprzedali... wiec ogromna roznica :cool2: a mi kolorek pasi bo to czarne wygladalo zalobnie

tak kasia to nosidelko z przodu babybjorna moje tez juz od dawna nie uzywane... nasze bylo chyba do 10 kg----teraz czeka na smurfika...

przypomniala mi sie jeszcze.. taka malusia parasolka dla niuniu... teraz lazi z nia po mieszkaniu codziennie i bardzo podjarana... juz obcykala ze mozna skladac i rozkladac :-D

KASIA my mamy zoopera twista, siedzisko rozkladane, podnozek podnoszony, spory kosz jak na parasolke, ja jestem zadowolona :tak::-)

Załączniki

• 2008_07_07 zielona gora 018.jpg
    2008_07_07 zielona gora 018.jpg
    683,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 2008_07_11 zielona gora 058.jpg
    2008_07_11 zielona gora 058.jpg
    687,4 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
My wciąż mamy nasz stary wózek. Nie kupuję nic nowego, bo Nacia jakoś zaakceptowała ten, co ma, a lubi w nim leżeć, np. na spacerze, dlatego nie kupuję nic.

A wczoraj doszła poszewka i misiek z fotkami Natalki - są superowe :-D:tak::-), potem wkleję foto. A łóżeczko miało być w poniedziałek, a jeszcze nie ma :no::zawstydzona/y:. Dzwoniłam do nich i wysłali paczkę na inny adres, stąd to opóźnienie. Babeczka przepraszała, dziś mają dowieźć.Kurcze, masakra z tymi kurierami :szok::angry::wściekła/y:.

Załączniki

• grey_przod.jpg
    grey_przod.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 40
Anusia_ch mam podobny wozek tylko z innej firmy, jest leciutki i szybko sie sklada :-)
M_Ktosiu no wlasnie my tez mielismy kupic takie nosidl oze stelarzem ale jeszcze nie kupilismy i niewiem moze na wiosne dopiero tylko powiedz mi do ilu one sa kilo bo my po gorach jakbysmy chodzili to mysle ze fajnie by sie przydalo :tak:
a takie male baby bjorn tez mamy no ale to juz jak bedzie kolejna dzidzia :tak:;-):-)

ja juz powoli na jesien malego zaopatrzam :tak: jest teraz co prawda bardzo duzo przecen slicznych bluzeczek z krotkim rekawkiem i spodenek i czasami mnie kusza ale nie kupuje juz bo sie nie oplaca.

ostatnio kupilam 3 bluzki z dlugim rekawkiem i Nikos dostal tez bluze od cioci, musze jakies spodnie jeszcze pokupywaci dresy.
kurtki ma jeszcze dobre bo przymierzalam :tak:
rajtuzy musze nowe kupic i takie tam :-)
a i chce kalosze jeszcze i plaszcz przeciw deszczowy....

sliczne ne szlafroczki dziewczyny macie :-)

ech szkoda ze lato sie konczy:-(

no ja tez musze mala na jesien doubrac no i nowego dzidziusia ale to zaczekam az sie wykluje niech pokaze swoj rozmiar :-)

sami chyba do 15kg to nosidlo.. musze jeszcze sprawdzic czy nie wiecej... mala ma w nim sporo miejsca :tak:

no i u mnie temat wozek.. ostatni nasz pomysl to taki dla blizniekow szeroki gdzie dzieci obok siebie siedza... niestety duzo ludzi nazeka ze starsze dziecko za chwile nie bedzie juz chcialo w wozku usiedziec..i wtedy jest problem...
w zwiazku z takim ryzykiem sprawdzamy szwedzkie allegro zeby od kogos za pol ceny odkupic...
a szeroki chcemy bo u nas na wsi to szerokie drogi do spacerow i ja zapewne wiekszosc czasu bede tu siedziec wiec na malym rozmiarze mi nie zalezy... a jak do autobusu to tez nie problem bo tu sa wszystkie niskopodlogowe z miejscem na wozek....
no i auto planujemy duze kupic wiec i do bagaznika sie zmiescimy...
tyle planow.. a co z tego wyjdzie :confused:

Chcę kupić synusiowi taki kombinezon :-D:tak:, to jest rozm. 62. Nie wiadomo, jaka będzie zima, a takie coś muszę mieć, bo po Naci odpada. Który kolor lepszy?? :baffled::rofl2::-p
2eg8fpw.jpg

reklama
Do góry