reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

SZMINKA - slicznie Emilci w tym szlafroczku :tak::-)
SMART - obecny materacyk Kuba tez ma z tej firmy :tak:
A spi od poczatku na tej stronie z gryki (chyba :dry:) i nic nie odwracalam :-D :zawstydzona/y:

reklama
Ja też nie odwracałam materaca-wiedziałam, że są dwie strony, ale zapomniałam o tym:baffled: Muszę sprawdzić, na której Basia śpi:tak:

A ja na allegro kupiłam misia i poszewkę z fotkami Natalki, w sumie moja mama się uparła :-p:shocked2::blink::sorry2:. Nie mogłyśmy się oprzeć, a tak, będzie pamiątka, a cena nawet fajna, to się skusiłyśmy :blink::cool2:. Wklejam link, jakby co, choć aukcja jest zakończona, są jeszcze inne - to świetny pomysł na prezent, a Natka ma imieniny w niedzielę, więc ma prezent od moich rodziców :-D:tak::-).
Miś w koszulce z Twoim NADRUKIEM świetny PREZENT (396685870) - Aukcje internetowe Allegro

No i sie znowu wkurzylam.....wlasnie doszedl do mnie materacyk :baffled:
Poprzednio tez kupowalam z tej firmy.....jest ladny, porzadny i gruby....
A ten co dostalam teraz :baffled: - na aukcji na zdjeciu byl bialy......dostalam w brzydkim bezowym kolorze, wyglada jak brudny....
Poza tym nie ma foliowego pokrowca - opakowanie uszkodzono i sie zabrudzil......I jest jakby cienszy i bardziej miekki :-(

:baffled: Napisalam im niemilego maila.....i komentarz do aukcji oczywiscie tez odpowiedni....
Niestety wymieniac mi sie nie oplaca....bo 2 razy za kuriera musialabym zaplacic.....Jeszcze chyba nigdy na takie G nie trafilam na allegro....pocieszam sie ze jak zalozy sie przescieradlo to nie bedzie widac.....:no:

anetko z ta firma to ponoc tak jest ......jak nie odbierzesz samemu to Ci bubel wcisna....ja jedździlam na prage sama....to samo mial moj brat jakis czas temu czyli nadal robia tak samo:wściekła/y:

a u nas z nowosci mamy meblowe... dluga polka wzdluz sciany w pokoiku, na ktorej spoko misiow sie zmiescilo i ikeoski stolik i dwa krzeselka...z tych najtanszych.... nie bedzie szkoda ja dzieciaki poniszcza a te z mamuta jednak za klocowate i by za duzo miejsca zajmowaly

kasia25 ja ciagle urzywam tego samego wozka wszedzie... babyjoger.. sklada sie na tyle latwo ze nic dodatkowo nie kupowalismy :sorry2:
ale myslalam juz , nie powiem coby miec jakis taki taki lekki wozek gdzies z probmocji w hipermarkecie i go zawsze w bagazniku w razie zakupow trzymac...

mys´my wczoraj na zakupki dzieciowe wybyli..
i super rzeczy nabylismy, bo tak:
bramke na drzwi...ogromnie praktyczne dla mnie rozwiazanie... zalozylismy u nas w sypialni... mloda nam wiecznie wlazila i albo telefony albo cos co niewolno i wiecznie smarowala palcami szafe lustrzana a teraz ma szlaban doslownie:-p
a przede wszystkim jak juz smerfik bedzie na swiecie to mam miec spokoj psychiczny ze jak go sobie poloze na macie na lozku to mi mloda na niego nie wskoczy :-p a drzwi bede mogla miec otwarte i zerkac co i jak i jednoczesnie zajmowac sie nel :blink:

kask rowerowy dla nelinki... juz zapodaje z m w siodelku na bagazniku... ostatnio nawet zasnela i z taka glowa przechylona wrocila...smiesznie...
dzis jak jechala na kolejna przejazdzke to taka zadowolona jeszcze mi machala na pozegnanie z oddali :tak: slodko to wyglada :-)

lampeczke taka do kontaktu taka super przyciemniona...tam gdzie stanowisko do przewijania smurfika bedzie...aby odroznial dzien od nocy bedziemy przy takim zaciemnieniu sie przewijac noca

wiecej grzechow nie pamietam... jakies tam pierdolki...smoczki buteleczki mikrozabaweczki ;-)

a przepraszam bardzo...wielka sprawa i roznica praktyczna dla nas to kosz na pieluchy specjalny...taki co trzyma zapachy w srodku i owija folia kazda pieluszke osobno :tak: bardzo jestem z niego zadowolona...bo walilo od tych pieluch zawsze a teraz jest komforcik delux :cool2:

reklama
ach zapomnialam na smierc :blink:no przeciez... kupilismy nosidlo dla dzieci starszych takie na plecy ze stelazem :tak:
jak sie dzidzius urodzi to m mloda na plecy a ja smerfika z przodu w nosidelku i mozemy isc na spacerek po lesie czy w gorach :cool2:

Do góry