reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Anula88 ale teraz to mnie zalamalas:szok: bo ja nie mam za wiele tych gadzetsow, zawsze sobie powtarzam ze jak urodze przed czasem to bede jak te afrykanki, obwiaze szmata do cyca i przezyjemy :-D
moj M ciagle mowi ze jeszcze mamy czas i nie moge go namowic, a chcialabym juz lozeczko, powkladac zabaweczki, niech stoi i mi dodaje otuchy...
wlasnie jakie macie lozeczka, fotki prosze, a podobaja wam sie te z IKEI ?np te mamucie mebelki mnie kreca, chcialabym zrobic malej pokoik jak w bajce :-)

reklama
jejus jak czytam o tych waszych zakupkach to jestem przerazona bo ja niemiemam nic ..mam kilka ubranek po kamilku ale to jst pare tylko spioszkow i takie tam...a z konkreow echo...kurcze z jedenej strony juz bym chciala ale z drugiej 17 lutego kamyk ma urodzinki i niebardzo chce zastawiac pokoj bo beda goscie i ciezko z meblami bylo by...poczekam i w 2 polowie lutego siup na zakupki juz..wczoraj odkrylam superowy sklep z wozkami mebelkami posciela i chyba tam wszsytko kupie :-D

Dziewczynki ja się pospieszyłam ze wszystkim dlatego że grozi mi przedwczesny poród i wole być gotowa i czekać bo w razie czego później nie będzie na nic czasu :-) ... także ja już czekam :-)

a ja sobie dzisiaj na zakupki wyskoczylam, pieknie bylo, padam na twarz teraz ale zakupilam pare sliczniusich bluzeczek i kaftaniki i teraz leza porozkladane na lozku a ja chodze kolo tego i sie napatrzec nie moje jaka ta moaj dzidzia bedzie piekna (fotki innym razem)

ale sluchajcie wy nic nie piszecie o zakupkach dla siebie a my to przeciez tez potrzebujemy dobrze wygladac z naszymi brzuszkami, no i ja sobie dzis sukienusie zapodalam seksi taka ze niemoge i geba mi sie teraz smieje tak: :-)
i w koncu majtki znalazlam sobie, stringi biodroweczki z tym ze najwiekszy rozmiar:zawstydzona/y: , wazne ze nie wisza jak te maternity gacie co pod pachami sie koncza normalnie ze porazka:eek:

i sobie juz okiem rzucilam na ciuszki wiosenne, np plaszczyki piekniusie w rozmiarze 38, i sobie uswiadomilam ze to przeciez jeszcze tylko trzy miechy i bedziemy znowu laski, i zakupki dla nas uskuteczniac i zyc nie umierac !!!:-D niech zyje wiosna!!!

a propos ciazowych ubran to ja nie szaleje. Kaske zbieram dla dzidzi, a narazie jakos sobie radze i z ciazowych to tylko spodnie mam i jedna koszule. Aczkolwiek mysle zeby sobie zakupic jakies fajne majteczki, bo 1) te co mam mnie uciskaja jakos i ciagle musze je spychac w dol 2) mam ochote na jakies fajne, koronkowe, no ale nie wiem czy ciazowe takie robia.
Mam nadzieje, ze szybko zrzuce kilogramy po ciazy i bede mogla sobie zakupic jakies nowe ciuszki w sensowym rozmiarze.

reklama
M_KTOSIA, MONA2903 - super ciuszki. MONA a bluze z kapturkiem mamy taka podobna :-)
Jezeli chodzi o ubranka ciazowe, to kupilam tylko kilka bo chodzic w czyms trzeba....Spodnie zaczely uciskac mnie juz w pazdzierniku, wtedy kupilam normalne tylko ze wieksze sztruksy....A w listopadzie to musialam juz kupic ciazowe: 2 pary jeansow. Poza tym bluzka, cienki golfik, sweterek wiazany-taki zakladany kopertowo (polecam serię H&M MAMA :-) ), no i obowiazkowo bielizna: kilka par majteczek pod brzuch no i staniki (z 75 D-E zrobiło sie 85 E...:-p )

Do góry