reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Anula88 ale teraz to mnie zalamalas:szok: bo ja nie mam za wiele tych gadzetsow, zawsze sobie powtarzam ze jak urodze przed czasem to bede jak te afrykanki, obwiaze szmata do cyca i przezyjemy :-D
moj M ciagle mowi ze jeszcze mamy czas i nie moge go namowic, a chcialabym juz lozeczko, powkladac zabaweczki, niech stoi i mi dodaje otuchy...
wlasnie jakie macie lozeczka, fotki prosze, a podobaja wam sie te z IKEI ?np te mamucie mebelki mnie kreca, chcialabym zrobic malej pokoik jak w bajce :-)

reklama
jejus jak czytam o tych waszych zakupkach to jestem przerazona bo ja niemiemam nic ..mam kilka ubranek po kamilku ale to jst pare tylko spioszkow i takie tam...a z konkreow echo...kurcze z jedenej strony juz bym chciala ale z drugiej 17 lutego kamyk ma urodzinki i niebardzo chce zastawiac pokoj bo beda goscie i ciezko z meblami bylo by...poczekam i w 2 polowie lutego siup na zakupki juz..wczoraj odkrylam superowy sklep z wozkami mebelkami posciela i chyba tam wszsytko kupie :-D

Dziewczynki ja się pospieszyłam ze wszystkim dlatego że grozi mi przedwczesny poród i wole być gotowa i czekać bo w razie czego później nie będzie na nic czasu :-) ... także ja już czekam :-)

a ja sobie dzisiaj na zakupki wyskoczylam, pieknie bylo, padam na twarz teraz ale zakupilam pare sliczniusich bluzeczek i kaftaniki i teraz leza porozkladane na lozku a ja chodze kolo tego i sie napatrzec nie moje jaka ta moaj dzidzia bedzie piekna (fotki innym razem)

ale sluchajcie wy nic nie piszecie o zakupkach dla siebie a my to przeciez tez potrzebujemy dobrze wygladac z naszymi brzuszkami, no i ja sobie dzis sukienusie zapodalam seksi taka ze niemoge i geba mi sie teraz smieje tak: :-)
i w koncu majtki znalazlam sobie, stringi biodroweczki z tym ze najwiekszy rozmiar:zawstydzona/y: , wazne ze nie wisza jak te maternity gacie co pod pachami sie koncza normalnie ze porazka:eek:

i sobie juz okiem rzucilam na ciuszki wiosenne, np plaszczyki piekniusie w rozmiarze 38, i sobie uswiadomilam ze to przeciez jeszcze tylko trzy miechy i bedziemy znowu laski, i zakupki dla nas uskuteczniac i zyc nie umierac !!!:-D niech zyje wiosna!!!

a propos ciazowych ubran to ja nie szaleje. Kaske zbieram dla dzidzi, a narazie jakos sobie radze i z ciazowych to tylko spodnie mam i jedna koszule. Aczkolwiek mysle zeby sobie zakupic jakies fajne majteczki, bo 1) te co mam mnie uciskaja jakos i ciagle musze je spychac w dol 2) mam ochote na jakies fajne, koronkowe, no ale nie wiem czy ciazowe takie robia.
Mam nadzieje, ze szybko zrzuce kilogramy po ciazy i bede mogla sobie zakupic jakies nowe ciuszki w sensowym rozmiarze.

reklama
M_KTOSIA, MONA2903 - super ciuszki. MONA a bluze z kapturkiem mamy taka podobna :-)
Jezeli chodzi o ubranka ciazowe, to kupilam tylko kilka bo chodzic w czyms trzeba....Spodnie zaczely uciskac mnie juz w pazdzierniku, wtedy kupilam normalne tylko ze wieksze sztruksy....A w listopadzie to musialam juz kupic ciazowe: 2 pary jeansow. Poza tym bluzka, cienki golfik, sweterek wiazany-taki zakladany kopertowo (polecam serię H&M MAMA :-) ), no i obowiazkowo bielizna: kilka par majteczek pod brzuch no i staniki (z 75 D-E zrobiło sie 85 E...:-p )

Do góry