reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

MONA w zasadzie fajna sprawa, wszystko w jednym.....:-) no i cena atrakcyjna...
Ale mnie to sie podoba inne lozeczko, zaraz Wam pokaze....

reklama
aneta tez ogladalm to lozeczko w hurtowni i powiem ci ze bardzo mi sie podobalo tylko wlasnie minus ze jak powiesimy przybornik baldachim itp to i tak niebedzie widac nic z tych rzeczy
....a tamto lzoeczko chyba wezme z szuflada i za doplata 15 zl zrobia mi wyjmowane szczebelki...a jednak jak tak liczylam to lzoeczko z szyflada zwykle koszuje w hurtowni u nas 200 zl + 60 materac+posciel chyba tez w granicach 50zl +kolderka podusia baldachim stelaz do niego to wyjdzie duuzo drozej niz tutaj i chyba sie zdecydujemy na to tylko czekam jeszcze na gotowke na koncie :-D

WIKI25 i inne dziewczyny - a kiedy macie zamiar kupić lozeczko?
Bo ja to najchetniej bym juz kupila, tylko czy to nie jest za wczesnie?? :confused:

aneta ja mam urodzinki mojego starszego smyka 17 lutego i niechce sobie zastawiac mebelkami niuniu dlatego po urodzinkach kamyka kupujemy dopiero...ojj ja tez bym uz najchetniej kupowala...tyle ze z wozeczkiem wstrzymujemy sie do marca :-D ale to juz niedlugo;-)

Hmmm mysle, ze ja lozeczko tez kupie gdzies tak w lutym.....i wozeczek tez chcialabym wczesniej...ale moja mama caly czas mi mowi ze wozek to po urodzeniu dziecka sie kupuje :baffled: wkurzaja mnie e zabobony.....:angry::-)

aneta23 fajne to lozeczko z gwiazdkami :-)
i ta poscielka wyscielana wiki, tez taka chce zeby dziedzia miala dookola miekko.

a ja to tez juz bym chetnie kupila lozeczko, ale musze starego namowic bo on zabobonny jakis ze za wczesnie, a co niech sobie stoi, bedzie sie mozna popszygladac i pozachwycac, jak tylko moj pan domu i sponsor wroci z tzw delegacji to przyciskam temat, wykorzystam wszystkie argumenty ze lzami wlacznie ;-)

Aneta - oglądałam dokładnie to samo łożeczko na allegro - tylko ciemy kolor - teak - bo meble mam ciemne. A przybornik można powiesić z przodu i będzie widać te śliczne gwiazdki.

Aneta,
ja tez wybrałam te łóżeczko:tak: . Myślę, że na początku marca kupię i łóżeczko i wózek, zaniosę do garażu i niech leży i czeka.

reklama
Ja się nie mam zamiaru przejmować zabobonami - że się nie kupuje przed urodzeniem. Ciekawe skąd wziąc później na raz pieniądze na te wszystkie rzeczy i kto ma je kupić? Mąż??? nie wiem jak wasi, ale mój do takich zakupów kompletnie się nie nadaje. Sama mam latać za wózkeim? Po połogu z dzieckiem w chuście jak cyganka????

Do góry