reklama
ŁÓŻECZKO RADEK VII SOSNA SZUFLADA KLUPŚ+MATERA (156035496) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko tak sobie mysle, ze jak kupie taka posciel wieloelementowa, z przybornikiem, to tych rzezbionych gwiazdek i tak nie bezie widac......
Tylko tak sobie mysle, ze jak kupie taka posciel wieloelementowa, z przybornikiem, to tych rzezbionych gwiazdek i tak nie bezie widac......
wiki.25
mama kochanych brojków
aneta tez ogladalm to lozeczko w hurtowni i powiem ci ze bardzo mi sie podobalo tylko wlasnie minus ze jak powiesimy przybornik baldachim itp to i tak niebedzie widac nic z tych rzeczy
....a tamto lzoeczko chyba wezme z szuflada i za doplata 15 zl zrobia mi wyjmowane szczebelki...a jednak jak tak liczylam to lzoeczko z szyflada zwykle koszuje w hurtowni u nas 200 zl + 60 materac+posciel chyba tez w granicach 50zl +kolderka podusia baldachim stelaz do niego to wyjdzie duuzo drozej niz tutaj i chyba sie zdecydujemy na to tylko czekam jeszcze na gotowke na koncie
....a tamto lzoeczko chyba wezme z szuflada i za doplata 15 zl zrobia mi wyjmowane szczebelki...a jednak jak tak liczylam to lzoeczko z szyflada zwykle koszuje w hurtowni u nas 200 zl + 60 materac+posciel chyba tez w granicach 50zl +kolderka podusia baldachim stelaz do niego to wyjdzie duuzo drozej niz tutaj i chyba sie zdecydujemy na to tylko czekam jeszcze na gotowke na koncie
wiki.25
mama kochanych brojków
aneta ja mam urodzinki mojego starszego smyka 17 lutego i niechce sobie zastawiac mebelkami niuniu dlatego po urodzinkach kamyka kupujemy dopiero...ojj ja tez bym uz najchetniej kupowala...tyle ze z wozeczkiem wstrzymujemy sie do marca ale to juz niedlugo;-)
Hmmm mysle, ze ja lozeczko tez kupie gdzies tak w lutym.....i wozeczek tez chcialabym wczesniej...ale moja mama caly czas mi mowi ze wozek to po urodzeniu dziecka sie kupuje wkurzaja mnie e zabobony.....:-)
M
m_ktosia
Gość
aneta23 fajne to lozeczko z gwiazdkami :-)
i ta poscielka wyscielana wiki, tez taka chce zeby dziedzia miala dookola miekko.
a ja to tez juz bym chetnie kupila lozeczko, ale musze starego namowic bo on zabobonny jakis ze za wczesnie, a co niech sobie stoi, bedzie sie mozna popszygladac i pozachwycac, jak tylko moj pan domu i sponsor wroci z tzw delegacji to przyciskam temat, wykorzystam wszystkie argumenty ze lzami wlacznie ;-)
i ta poscielka wyscielana wiki, tez taka chce zeby dziedzia miala dookola miekko.
a ja to tez juz bym chetnie kupila lozeczko, ale musze starego namowic bo on zabobonny jakis ze za wczesnie, a co niech sobie stoi, bedzie sie mozna popszygladac i pozachwycac, jak tylko moj pan domu i sponsor wroci z tzw delegacji to przyciskam temat, wykorzystam wszystkie argumenty ze lzami wlacznie ;-)
reklama
Ja się nie mam zamiaru przejmować zabobonami - że się nie kupuje przed urodzeniem. Ciekawe skąd wziąc później na raz pieniądze na te wszystkie rzeczy i kto ma je kupić? Mąż??? nie wiem jak wasi, ale mój do takich zakupów kompletnie się nie nadaje. Sama mam latać za wózkeim? Po połogu z dzieckiem w chuście jak cyganka????
Podziel się: