reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

MONA w zasadzie fajna sprawa, wszystko w jednym.....:-) no i cena atrakcyjna...
Ale mnie to sie podoba inne lozeczko, zaraz Wam pokaze....

reklama
aneta tez ogladalm to lozeczko w hurtowni i powiem ci ze bardzo mi sie podobalo tylko wlasnie minus ze jak powiesimy przybornik baldachim itp to i tak niebedzie widac nic z tych rzeczy
....a tamto lzoeczko chyba wezme z szuflada i za doplata 15 zl zrobia mi wyjmowane szczebelki...a jednak jak tak liczylam to lzoeczko z szyflada zwykle koszuje w hurtowni u nas 200 zl + 60 materac+posciel chyba tez w granicach 50zl +kolderka podusia baldachim stelaz do niego to wyjdzie duuzo drozej niz tutaj i chyba sie zdecydujemy na to tylko czekam jeszcze na gotowke na koncie :-D

WIKI25 i inne dziewczyny - a kiedy macie zamiar kupić lozeczko?
Bo ja to najchetniej bym juz kupila, tylko czy to nie jest za wczesnie?? :confused:

aneta ja mam urodzinki mojego starszego smyka 17 lutego i niechce sobie zastawiac mebelkami niuniu dlatego po urodzinkach kamyka kupujemy dopiero...ojj ja tez bym uz najchetniej kupowala...tyle ze z wozeczkiem wstrzymujemy sie do marca :-D ale to juz niedlugo;-)

Hmmm mysle, ze ja lozeczko tez kupie gdzies tak w lutym.....i wozeczek tez chcialabym wczesniej...ale moja mama caly czas mi mowi ze wozek to po urodzeniu dziecka sie kupuje :baffled: wkurzaja mnie e zabobony.....:angry::-)

aneta23 fajne to lozeczko z gwiazdkami :-)
i ta poscielka wyscielana wiki, tez taka chce zeby dziedzia miala dookola miekko.

a ja to tez juz bym chetnie kupila lozeczko, ale musze starego namowic bo on zabobonny jakis ze za wczesnie, a co niech sobie stoi, bedzie sie mozna popszygladac i pozachwycac, jak tylko moj pan domu i sponsor wroci z tzw delegacji to przyciskam temat, wykorzystam wszystkie argumenty ze lzami wlacznie ;-)

Aneta - oglądałam dokładnie to samo łożeczko na allegro - tylko ciemy kolor - teak - bo meble mam ciemne. A przybornik można powiesić z przodu i będzie widać te śliczne gwiazdki.

Aneta,
ja tez wybrałam te łóżeczko:tak: . Myślę, że na początku marca kupię i łóżeczko i wózek, zaniosę do garażu i niech leży i czeka.

reklama
Ja się nie mam zamiaru przejmować zabobonami - że się nie kupuje przed urodzeniem. Ciekawe skąd wziąc później na raz pieniądze na te wszystkie rzeczy i kto ma je kupić? Mąż??? nie wiem jak wasi, ale mój do takich zakupów kompletnie się nie nadaje. Sama mam latać za wózkeim? Po połogu z dzieckiem w chuście jak cyganka????

Do góry