reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

Jeżeli chodzi o zaQpki dla Maluszka to ja mam już wszytsko:-) ...jest wózeczek,fotelik,łóżeczko,materacyk do łóżeczka,dwa komplety pościeli oczywiście z baldachimem:-) ,sa ubranka,jest śpiworek do wózeczka nawet,kombinezonik,są pieluszki tetrowe i franelowe,są kocyki,jest becik,są ręczniczki,prześcieradła na gumce do łóżeczka,jest podgrzewacz do butelek, i taki termosik na buteleczki żeby pokarm był cieplutki,jest mnóstwo maleńkich cudnych kolorowych skarpeteczek:-) ,są dwie buteleczki "aventa",dwa smoczki też tej firmy,jest szczoteczka do włosków,gruszka do czyszczenia noska,obcinacz do paznokci,odżywki do kąpieli i do pięlegnacji po kąpieli,wanienka,przewijak .... pewnie o czymś zapomniałam :-) wszytsko już jest oczywiście wyprane i wyprasowane,czeka ułożone w komodzie na Maluszka :-) teraz tylko dokupuje rzeczy jak wpadnie mi coś ładnego w oko,jeżeli chodzi o ubranka to też kupuje już większe :-) ...UDANYCH ZAKUPÓW

reklama
Anula88 fajnie, ze masz juz cala wyprawke, ja dopiero zaczynam swoja zakupowa podroz. Na dodatek samej ciezko mi sie wybrac na zakupy (plecy bola itd) a moj M ciagle "ma duzo czasu jeszcze na zakupy".
Jak tak dalej pojdzie to pewnie bedzie musial robic cale zakupy sam bo ja juz bede z dzidziolkiem w szpitalu ;-)
Narazie mam rozpisane co i ile mamy kupic. zawsze to cos :-D ;-)

ANULA 88 no to nic innego nie pozostało ci jak tylko urodzic:-)
ANETA23 rzeczy śliczne, a te żyrafki cudne :tak: , gdzie mozna takie nabyc?

Ja dzisiaj dostałm parę rzeczy od kolezanki, a jutro nastepna dostawa:happy: ale 90% z tego to bedzie musiało poczekac ze trzy miesiące tak więc nadal nie mam nic, a plan zakupów na luty nadal bez zmian-niestety musze czekac na pozwolenie lekarza:sick:
Dobrze, że przynajmniej moge pooglądac wasze cudeńka:-)

Aneta23 ale śliczności masz dla swojej dzidzi :-) podoba mi się bardzo ten komplecik z kapturkiem i te sweterki wydziergane przez babcie są naprawde słodkie :-)

Ps. Dziewczyny kupujecie pościel do wózka???
Acha i czy jakiś grubszy kombinezonik też sie przyda w kwietniu - bo ja już sama niewiem :confused:

reklama
Ja się też nad tym kombinezonikiem zastanawiam, a wszystko przez tą pogodę bo zimy nie ma i nie ma, a jak przyjdzie to nie wiadomo jak długo bedzie trzymała. I nie wem co robic, poczekam z tym zakupem do końca marca może bedzie juz wiadomo cos na temat naszej nieprzewidywalnej pogody.:dry:

Do góry