reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

Jeżeli chodzi o zaQpki dla Maluszka to ja mam już wszytsko:-) ...jest wózeczek,fotelik,łóżeczko,materacyk do łóżeczka,dwa komplety pościeli oczywiście z baldachimem:-) ,sa ubranka,jest śpiworek do wózeczka nawet,kombinezonik,są pieluszki tetrowe i franelowe,są kocyki,jest becik,są ręczniczki,prześcieradła na gumce do łóżeczka,jest podgrzewacz do butelek, i taki termosik na buteleczki żeby pokarm był cieplutki,jest mnóstwo maleńkich cudnych kolorowych skarpeteczek:-) ,są dwie buteleczki "aventa",dwa smoczki też tej firmy,jest szczoteczka do włosków,gruszka do czyszczenia noska,obcinacz do paznokci,odżywki do kąpieli i do pięlegnacji po kąpieli,wanienka,przewijak .... pewnie o czymś zapomniałam :-) wszytsko już jest oczywiście wyprane i wyprasowane,czeka ułożone w komodzie na Maluszka :-) teraz tylko dokupuje rzeczy jak wpadnie mi coś ładnego w oko,jeżeli chodzi o ubranka to też kupuje już większe :-) ...UDANYCH ZAKUPÓW

reklama
Anula88 fajnie, ze masz juz cala wyprawke, ja dopiero zaczynam swoja zakupowa podroz. Na dodatek samej ciezko mi sie wybrac na zakupy (plecy bola itd) a moj M ciagle "ma duzo czasu jeszcze na zakupy".
Jak tak dalej pojdzie to pewnie bedzie musial robic cale zakupy sam bo ja juz bede z dzidziolkiem w szpitalu ;-)
Narazie mam rozpisane co i ile mamy kupic. zawsze to cos :-D ;-)

ANULA 88 no to nic innego nie pozostało ci jak tylko urodzic:-)
ANETA23 rzeczy śliczne, a te żyrafki cudne :tak: , gdzie mozna takie nabyc?

Ja dzisiaj dostałm parę rzeczy od kolezanki, a jutro nastepna dostawa:happy: ale 90% z tego to bedzie musiało poczekac ze trzy miesiące tak więc nadal nie mam nic, a plan zakupów na luty nadal bez zmian-niestety musze czekac na pozwolenie lekarza:sick:
Dobrze, że przynajmniej moge pooglądac wasze cudeńka:-)

Aneta23 ale śliczności masz dla swojej dzidzi :-) podoba mi się bardzo ten komplecik z kapturkiem i te sweterki wydziergane przez babcie są naprawde słodkie :-)

Ps. Dziewczyny kupujecie pościel do wózka???
Acha i czy jakiś grubszy kombinezonik też sie przyda w kwietniu - bo ja już sama niewiem :confused:

reklama
Ja się też nad tym kombinezonikiem zastanawiam, a wszystko przez tą pogodę bo zimy nie ma i nie ma, a jak przyjdzie to nie wiadomo jak długo bedzie trzymała. I nie wem co robic, poczekam z tym zakupem do końca marca może bedzie juz wiadomo cos na temat naszej nieprzewidywalnej pogody.:dry:

Do góry