reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
mi to takie sie podobały...oczywiście kolory nie grają roli, chodzi mi o model
314wmyg.jpg
48lutmb.jpg

2db8b49.jpg

mona ten co ty wkleiłaś też oglądaliśmy ale nie mogę znaleść foty, też jest super no i będziemy mieli dylemat co kupić:tak: myślę że tu najistotniejsza jednak i tak będzie cena:-(

Niczka,
ja też wybrałam ten wózek ze względu na fotelik i pewnie stanie na tym, że go kupimy. Co do laktatora to w szpitalu wypożyczyłam elektryczny, a do domu kupiłam ręczny. Cały czas karmiłam piersią i tylko od czasu do czasu odciągałam pokar i ręczny laktator doskonale sie sprawdził. Poza tym jest tańszy niż elektryczny.

reklama
Niczka słodkości :-) uwielbiam na te cudeńka patrzeć - mogłabym tak cały czas oglądać- dziewczyny wklejajcie, wklwjajcie :-)

Do góry