reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

OLCIA - no to Milenka ma taka sama stopke jak Kuba....i on tez ma szczupla, bo caly jest szczuply :-D I u nas te 19 z Bartka sa naprawde ok :tak:

reklama
No Szminka dobrze ze mi przypomnialas o tej czerwonej plastkowej stopce i wlasnie zmierzylam Nikodemkowi stopeczke i jest ma rozmiar 20 :-)
No to na wiosne trza mu sprawic jakeis fajniutkie buciki :tak:

ja wczoraj bylam w H&M i kupilam pare bluzeczek dla malego - fajne przeceny maja:tak:
i kapcioszki po domu na rzepe
oraz buciki z Elefanta skorkowe przecena z 60 eur na 30:tak:

a ja znowu na aukci sukienusie letnia dla Emilci zakupilam,a wczoraj 2 body roz 80 z promocji,spodenki takie po domu i sliczny mieciusi reczniczek bo Emilcia juz racie myje w lazience wiec potrzebny byl

ale fajne rzeczy pokupowalyscie!!! a umnie stalo sie cos dziwnego Dawid z dnia na dzien wyrosl ze wszystkich bluzek:dry: hmm nie rozumiem. Przedwczoraj jeszcze rekawki podwijalam, a dzis wcisnac nie moge... Moze porobie dzis jakies zakupki :-D:-D

śliczniaste rzeczy.... i dywan cudny!!!

ja kupilam przedwczoraj body w Smyku... dwupak za 17 zł fajne gatunkowo, kupiłam dwa rozm 86 i 92 :) zeby na wyrost byly... a te 86 po wypraniu juz jest prawie na stykna Mili :)

a wczoraj Milenka przy pomocy tatusia kupiła sobie pierwsze buciki w Elefanten :-D

2cb4e29748768142.jpg

reklama
fajne zakupki
Olcia a ile te elefanteny kosztuja? drogie sa?
Szminka fajne pasiaste :-)
Amoreczku he he no to niezle

Do góry