reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

anetko samochodziki rewelka ...ale moje dziecie nie chce sie nimi bawic...kupilam mu z miesiac temu i 5 min fascynacji i do kata.......wiec podzielam w 100% Twoje zdanie co do zakupu nastepnych zabawek:tak:

szminka ubieraj Emilke i dawaj fotke...uwielbiam dziewczynki w bojowkach...a Twoj zestaw jest zarabisty...zawsze uwazalam ze dla kobietek sa ciuszki ladniejsze niz dla facecikow

a ja w tym roku nie zablysne z prezentami...jakos nie mam koncepcji i kupilam szczeniaczka + autobus ktory posiada odglosy zwierzatek + musze dokupic jakis ciuszek ...moze fajne body bo zaczyna wyrastac..wiec wszystko praktyczne

reklama
SMART - szczeniaczek jest cool....my kupilismy Kubali na pol roczku;-) czasem sie nim pobawi, chyba nawet czesciej niz innym zabawkami....ale ogolnie tak to jest z zabawkami 5 minut i ciekawsze jest cos co niedozwolone...takie zycie po prostu:sorry2:
A autobusika widziałam juz kiedys :-)...tylko ja juz dziekuje wszystkim zabawka grajacym i gadającym :-D
Ja kupiłam autka bo sie ładnie bawil nie swoimi;-)....ale bedzie zapewne na 5 minut. A to wlasnie SZMINKO z tej bajki:tak:
A ubranka dla Emilci extra.....bojowki po prostu czadowe...no i te skarpetki do kompletu.......bardzo fajnie:-)

Szminko tak tak:oko, ucho, brzuszek :-Dtez go mamy i ja juz znam wszystkie piosenki co tam sa :-)
A nowe ciuszki dla Emilki sa fajniutkie i tez czakam na foteczki jak jest w nie ubrana napewno bedzie slodko wygladac :-)
Anetka super te autka tez chce takie kupic bo Nikodem jak bylismy ostatnio na rehabilitacji to rehabilitntka dala mu autko do zabaway to taki byl zafascynowany ze ciagle sie nim bawil i z raczek nie wypuszczal przez pol godziny :-D
Smarcik fajny autobus :tak::-)

Mamy juz od tygodnia wkoncu to krzeselko do karmienia i jestem strasznie zadowolona :tak:

A dzsiaj bylismy na malych zakupkach ubrankowych:

body z tygryskiem

i dresik spodobal mi sie bardzo

sami - dreesik chyba podobny w hm wzięłam matiemu tylko,że granatowy ja to praktyczna... już sobie wyobrażałam jakich ładnych kolorków nabrał przy moim smyku... a też właśnie chciałam najpierw biały:tak:

Haniu tak w hm kupilismy i byly tez granatowe ale ze on ma juz jeden taki granatowy dresik i jeszcze bluze granatowa tez ma to wzielismy bialy :-)

SAMI - sliczne ciuszki:tak:Nikos super wyglada w bialym kolorze. A tygrysek slodki:-)

A ja Wam powiem ze zakuta pała ze mnie:zawstydzona/y: Jakies 2 miesiace kupilam Kubali jeansy, byly moim zdaniem troche drogie bo ponad 80 pln a jak dla mnie to za taki ciuch dla malego to duzo.....wiec kupilam wieksze zeby dluzej ponosil, stwierdzilam ze spodenki mozna przecie podwinac...no ale ubralam i za szerokie w pasie, z dupki spadały.....Kurka ogladam je pare dni temu, przymierzam, nadal za szerokie, zerkam do srodka a tam gumka taka do regulacji jak w spodniach ciązowych......no cymbał ze mnie niezły - juz dawno mogl nosic:baffled:

aneta nie martw sie ja tez jestem zakuta pala:tak:i to podwojna bo Emilka takie wlasnie spodnie spodnie dostala zaraz po urodzeniu ichyba nawet rozmiar 68 a ja dopiero niedawno sie kaplam ze one maja taka wlasnie gumke no i juz ich nie ponosi bo nogawki zakrotkie:szok::wściekła/y::-(spodnie z hm tak maja a za to z c&a maja gumki wszyte razem z paskiem i zawsze strasznie ciasne nie polecam kupowac tam gaci mimo ze ladnie i tanie:tak:

reklama
Tak sobiew pomyślałam, że nie wkleiłąm wcale prezentów, które Natalka jutro dostanie od nas, dziadków i w ogóle. Pewnie i tak dopiero po świętach ktoś tu zajrzy, ale skoro mam trochę czasu, więc wklejam.
Lalka Agatka - tylko ja kupiłam w innym ubranku, ale w necie nie mogłam takiego samego znaleźć, więc najwyżej potem strzelę foto.
6jv4a5h.jpg

Rowerek od mojej mamy.
6kf83ex.jpg

Ciuszki. Kupiłam bluzeczke różową, spodenki różowe i brązowe, 3 pary body białe na długi rękaw.
6kshfth.jpg

823uslh.jpg

Kupiłam też Nacie dwie książki (jedna z baśniami, druga polsko - angielska z płytą CD z nagranymi też bajkami).
Potem jeszcze wkleję to coś, co mierzy wzrost, można tam włożyć 5 fotek. No, już wklejam. Tu są 3 różne ujęcia i wszystko sklejone w paincie, żeby lepiej było widać, bo to długie dośc jest.
6ok8px2.jpg

Natka dostanie też maskotkę - pieska. No i nie wiem, co dostanie od cioć, wujków, drugiej babci. Po świętach wkleję pozostałe fotki.

Do góry