reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
szminka Emilka pieknie sie prezentuje w swojej nowej bryczce:-D

mloda mamusiu fajne prezenty synek bedzie zadowolony

a co do krzeselak do karmiena tez mam dylemat raz chce raz nie...dziadkowie tez sie zaoferowali ze kupia....mam jeszcze chwilkedo gwiazdki

wiecie co ta koleza nka to mam takie super zabawki dla swojego synka:tak:zazdroscilam bo duzo drogich i mnie raczej na nie nie stac:-( moze i stac ale jest lekka przesada dla mnie wydac 100 yro na zabawke sknera jestem?co myslicie?
mloda mamusiu jezdzik fajny,te nasze utko jak sie sciagnie bieguny i te obudowe to tez takie jak wasze wiec potem Emilcia bedzie smigac...hmm a ten rowerek to chyba jeszcze dlugo poczeka w piwnicy co?
sami ladny kombinezonik i wcale n ie wyglada takiogroomny jak pislas..a co z waszym krzeselkiem do karmienia?kupiliscie juz nowe?
mona my mamy krzeselko juz kilka miesiecy i predzej sie sprawdzalo super teraz jak Emilka ladnie siedzi chce kupic drugie tansze( te z ikei) i ,mn iejsze takie zeby dosunac do stolu ,bo te co teraz mamy ma szeroki rozstaw i wogle jest duze...oddam je do sklepu z uzywanymi rzeczami podam konkretna cene i poczekam az sie sprzeda....jest przydatne ale juz nie potrzeba z regulowanym oparciem i innymi bajerami...ja Emilcie wsadzam do niego tylko do jedzenia zeby jej sie kojarzylo a do zabawy nie uzywamy...
anetka widzialam na fotkach ze Kubus ma taki chodzik co sie pcha wiesz o czym mowie:tak:sprawdza sie czy nie? syn znajomych co juz ladnie chodzi kilka razy zaliczyl glebe z tym przyrzadem bo napotkal na przeszkode i chodzik sie przewrocil do przodu no a na panelach sie slizga ....kupic czy nie?

SAMI - no bardzo ładnie Nikosiowi w tym kombinezonie, faktycznie nie wygląda na bardzo za duzy:tak:
MŁODA M - fajna bryczka:-)
SZMINA - nooooo Wasze auto tez cool, a jaka Emilka zadowolona....
To co widzialas na fotce to bylo u Mamy Słodyczka....i powiem tak: jesli ma przy tym chodzic.....to chyba jeszcze dlugo nie...to za szybko i za gładko sie toczy - maly wywinął by przy tym orła.....poza tym on sie po tym wspinał:sorry2::szok: Właził na te wystające elementy - alpinista jeden.....Ja sie nad czym takim zastanawialam ale sobie daruje, przynajmniej na razie.....
Tak samo zastanawialismy sie nad roznymi pojazdami, jezdzikami, rowerkami - i stwierdzilismy wczoraj z M ze Kuba jest na to za maly zeby w tym jezdzic....a jak ma sie na to wspinac to ja nie chce......Na gwiazdke chcemy zabawke ktora mu sie od razu przyda....I oolsnilo nas ze nasz synek nie ma zadnego samochodu:zawstydzona/y:.....a wlasnie u Mamy Słodyczkja bardzo fajnie sie autkiem bawil....i za tym sie rozejrzymy:tak:
A jak dla mnie nie jestes sknera - no chyba ze w takim razie ja tez jestem:-p.......ale Kuba nie jest az tak zainteresowany zabawkami zebym miala na nie majatek wydawac.
MONA - my mamy krzesełko i bardzo polecam. Mamy drewniane idealnie mozna dosunac do naszego stolu wiec maly siedzi z nami przy posilkach. No i u nas tak jak u Szminy - tylko do jedzenia uzywamy........Co prawda ono jest takie rozkładane, ze mozna do zabawy, ale jeszcze nie testowalam, nie wiem czy Kuba wysiedzi:-D

szmina co do owerka to bede po domu z kuba jezdzić hehe niehc sie powoli oswaja a jak zrobi sie juz ciepło na wiosne to bedziemy wychodzić i jezdzic po dworku , w tym rowerku nie musi pedałowac moze postawić nozki na takich tackach jakby a ja go bede wiozła :)

Szminka wcale nie jestes sknera tylko podchodzisz do tego ekonomicznie i rozsadnie. A bryczka super ekstra :tak:
Sami kombinezonik superancki.
Mloda mamusiu super ten samochodzik, ciekawe jak sie mlody bedzie na nim prezentowal, bo na rowerek to tez mi sie zdaje ze za wczesnie chyba jeszcze, co?

Ja nie wiem co synkowi kupimy. Myslalam o jakims pchaczu bo tak tu sie rozpisalyscie na ten temat,ale wydaje mi sie, ze to za wczesnie, nie widze mojego synka przy czyms takim, pewnie bedzie tak jak Anetka pisala sie predzej wspinac na to niz pchac.
Szminka a jak malej sie jezdzi na tej bryce, ma sens juz w tej chwili cos takiego kupowac?

No i trzeba bedzie na dniach/tygodniach wybrac sie poprzymierzac fotelik samochodowy.

Świeta za pasem to i watek kwitnie!!!:tak:
My zamowiliśmy tego pchacza - jako ekonomistka z wyksztalcenia-na allegro uzywany:-):tak:, bo kurcze nie wiem czy to sie sprawdzi do konca to po co przeplacac ... A szczerzw powiem to wolę aby po tym się wspinała niż przy ścianie, tu chociaż się czegoś chwyci...:sorry2:A co do prezentów to myślę że dzieciom to naprawdę wszystko jedno, każdą zabawką bawi się najdłużej 3 minuty....:-D:-)
Za to krzesełka też polecam - u nas teraz małą najbardziej bawi manipulowanie przy pasach - potrafi tak i z 10 min siedzieć i kombinowac jak tu zapiąć a jak rozpiąć...:nerd:

reklama
Szminka kupilismy krzeselko na ebey a teraz czekamy na przesylke chcialam takie zwykle drewniane ale m sie iinne spodobalo jak bede miala to pstrykne fotke :-)

Do góry