reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

niczka fajne jest te autko no i jak ide pod prysznic moge tam Emilcie wsadzic i jest gicior,ono sie buja lekko no i ma rozne kolorowe guziczki wiec daje zajecie raczkom:tak:nowe modele (bo ten to taki z pierwszych)maja wiecej bajerow i chyba tez raczke z tylu ze mozna po zdjeciu bujakow dziecko pchac..ale ty masz chyba takie autko juz co nie?jezdzik czy cos takiego...:confused:

a ja wlasnie kupilam na ebay dla Emilci spodnie bluze z kapturem i takie same skarpetki za 8yro z hm...
acha a takiego miska chcemy pod choinke tylko w hitlerowie troche tansze sa
***RACZKUJACY KUBUS PUCHATEK*** 6-24 MCY (276491306) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
hana jak bys bardzo chciala moge ci kupic ten golfoszaliczek i wyslac poczta w kopercie normalnie..

reklama
jak zwykle fajne rzeczy pokupowalyscie

---ja z rowerkiem sie wstrzymuje az do mometu az nellie zacznie pewnie chodzic
---krzeselko do karmienia oczywiscije jest niezbedne szczegolnie jak sami chcemy zasiasc do posilku nie trzymjac mauszjka na kolanach... no i ten stolik jest super do nauki samodzielnego jedzenia mona---mozna drobne chrupki wysypac lub mala kawaleczki jedzenia i dziecko jest zajete sobo a my sobie spokojnie jemy:tak:

Szminka dzieki. nie my nie mamy zadnego "pojazdu"
Hana a ty chcialas taki wklad golfikowy co w HM mial byc? Bo u nas w Wawie tez nie ma ich juz w HM ale patrzylam ze sa na allegro.

niczka no fakt to mloda mamusia ma ten pojazd cos mi sie pomylilo...dzisiaj Emilka z niego wypadla:szok:ma za krotkie nozki no i nie trzyma sie pewnie na siodelku no i zjechala na jedna stronie isie zaklinowala bidulka:tak::-D

Szminka tego raczkujacego kubusia Nikodemek dostal dzisiaj wlasnie od takiej babki co moj m kiedys u niej pracowal a wczoaj od tesciowej takiego chodzacego ale on jest od 18miesiecy ten chodzacy i Nikodem sie go bal jak tym grubym glosem gadal ale juz sie nie boi bo ja misia poprzytulalm i pokazalam ze nie jest grozny :tak:no a tego raczkujacego polubial odrazu - fajne sa te miski slodkie :-)

A ja wczoraj kupila taka maskotke takiego misia w czapce mikolaja i jak go ogladalam to nie mial ceny i babka z tego sklepu mowi ze jest promocja no to go kupilam a przy kasie oniemialam bo 25 euro kosztowal :szok:a taki maly zwykly mis i sie wkurzylam niezle bo myslalam ze jakies 6 bedzie kosztowal skoro poromocja no i dzisiaj z M pojechalismy tam i sie okazalo ze mnie wczoraj babka na kasie oszukala bo naprawde kosztowal 15 euro a byla promocja i byl za 9,90 a ta niewiem skad wymyslila cene 25 euro i go oodalismy wole za ta kase kupic cos lepszego i teraz mam nauczke ze jak niema ceny na metce to juz wiecej niczego nie kupie no chyba ze sie naucze jezyka na tyle ze bede mogla zrobic haje :tak::-p:baffled:

sami no to babkia niezle podniosla cene:szok:
a to nasze wczorajsze nabytki:mis od kumpla :tak:ladny ale musi pojsc jak narazie w odstawke bo sie bardzooo leni hehe a ta zabawka obok Emilci to od moich rodzicow...na zdjeciu wygladala lepiej,w sumie to duzo plastyku no ale mala troche sie bawi...i fotelik identyczny jak na fotce

a co to :confused:pora Mikolaja mnela i zakupki sie skonczyly?ja kupilam Emilci na ebay ladne spodnie bojowki,bluze z kapturem w serduszka i takie same skarpetki...nie wkleje fotki:tak:to kara dla was ze zaniedbujecie wateczek;-):-)

Eeeeeee no SZMINA - nie badz taka....wklejaj....ja tak lubie te "dziewczynkowe" ciuszki :-p

A my kupilismy malemu prezenty na gwiazdke....bez szaleństw bo tak jak mowilam sądze ze nie warto wiec nie bedziemy przesadzac:sorry2:....
Poza tym rodzinka tez pokupowala troszke zabaweczek, wiec mysle ze wystarczy.
A ostatnio jak byl tesciu - przywiozł Kubali pluszowego liska.....Kuba az piszczy na jego widok - strasznie lubi wszystkie misie, pluszaki itp:tak: Do spania tez musi byc misio - juz na lekko zuzytego wyglada :-D

Ale wracajac do zakupionych przez nas zabaweczek......To po pierwsze takie samochodziki - one po czesci są zrobione z takiej twardszej gumy, wiec bezpieczne...i mają fajne kolorki i usmiechy z zębami:-D
071042589bde_Main400.jpg
0710423c8813_b400.jpg

A poza tym jeszcze taki telefon na kółkach - z tarcza i słuchawka:-)

reklama
anetka fajne te autka jak z tej bajki "auta"Kubus bedzie zachwycony chociaz pewnie bardziej papiere w ktory zapakujecie prezenty co?
dobra to wklejam fote

Do góry