reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Co do krzesełek to miałam Chicco Mamma ale odwieźliśmy teściom żeby u nich było i teraz mamy krzesełko z Ikei Antilop (z taka ok 75 zł)... bardzo jestem zadowolona wygodnie i łatwiej sie bawić dziecku na tacce i mało miejsca zajmuje... To Chicco dostalismy i gorzej sie sprawdzało niz Ikea a fotelik mamy Maxi Cosi Priori.. dostalismy od znajomej

dzis kupilam tez kombinezon pozniej wkleje zdjecie :-)

a teraz zaprezentuje wam zabaweczke a raczej pojazd ktory Emilcia dostala po wyrosnietym koledze a on po jeszcze jednym wyrosnietym koledzie :-Dtak wiec autko troche zuzyte ,naklejeczki pozdrapywane ale mamusia doprowadzi do slicznosci:tak:Emilcia i tak szczesliwa,troche zakrotkie nozki jeszcze ma i nie umie prosto siedziec ale co z tego wazn e ze ma radoche

Szminka fajne to autko :tak:wcale nie wyglada na zuzyte az tak bardzo a Emilka swietnie sie na nim prezentuje zadowolona jak niewiem dziewczynka jest :-)

Moi rodzice chcą kupć Patrykowi pod choinkę krzesełko do karmienia i pytali czy nam potrzebne i wiecie co ja nie wiem, napiszcie co sądzicie o takim zakupie czy wy macie takie krzesełko i czy jest przydatne????

reklama
mona ja mam krzeselko do karmienia od 2 mieiecy i jestem bardzo zadowolona bardzo wygodnie mi sie karmi w nim kube , i Kuba duzo w tym krzeselku siedzi dam mu pełno zabawek i siedzi i sie bawi i potrafi sie bardzo dlugo tak bawić i moge go do kuchni wziasc do kazdego pokoju i mam cały czas na nieego oko i wiem ze nigdnie nie pojdzie ani nie wypadnie naprawde ja osobiscie bardzo polecam

Do góry